Povezane vesti
Milan Kalinić slavi rođendan, a čestitale mu samo aplikacije!
Vesti online 21.09.2021
Poznati glumac i voditelj Milan Kalinić danas puni 49 godina, a upravo sada odlučio je da se obrati javnosti s problemom koji verovatno imaju mnogi poslednjih godina. Milan je na svom Instagram profilu objavio snimak i podelio sa pratiocima šta je… »
Znam da nisam prelep, ali i dalje me žele: Milan Kalinić čestitao sebi 49. rođendan hit snimkom, a shvatio i ko su mu…
Kurir 21.09.2021
Milan Kalinić, glumac i voditelj, napunio je 49 godina, pa je povodom toga objavio urnebesni snimak na društvene mreže. Kalinić je sam sebi čestitao rođendan i istakao da je spoznao ko su mu pravi prijatelji, pa je zapevao i popularnu pesmu. - Znaš šta… »
Vesti dana »

Protest ispred BIA: Helena i studenti su budućnost Srbije, a ne onaj čiji se Instagram tako zove
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane

Ovo je osnovna ideja pogubne politike Netanjahua! Stručnjaci izneli detalje sastanka: Načelnik generalštaba im je rekao da je ovo neizvodljivo
Kurir pre 3 satajoš 38 povezanih

Okončan sukob Tramp posredovao u istorijskom miru između Jermenije i Azerbejdžana (foto)
Alo pre 51 minutajoš 29 povezanih

Nakon napada na novinare prilikom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću: Privedeno pet osoba, jedna uhapšena
Večernje novosti pre 2 satajoš 27 povezanih