Povezane vesti
Milan Kalinić slavi rođendan, a čestitale mu samo aplikacije!
Vesti online 21.09.2021
Poznati glumac i voditelj Milan Kalinić danas puni 49 godina, a upravo sada odlučio je da se obrati javnosti s problemom koji verovatno imaju mnogi poslednjih godina. Milan je na svom Instagram profilu objavio snimak i podelio sa pratiocima šta je… »
Znam da nisam prelep, ali i dalje me žele: Milan Kalinić čestitao sebi 49. rođendan hit snimkom, a shvatio i ko su mu…
Kurir 21.09.2021
Milan Kalinić, glumac i voditelj, napunio je 49 godina, pa je povodom toga objavio urnebesni snimak na društvene mreže. Kalinić je sam sebi čestitao rođendan i istakao da je spoznao ko su mu pravi prijatelji, pa je zapevao i popularnu pesmu. - Znaš šta… »
Vesti dana »

Mali: Uredba Vlade o ograničavanju trgovačkih marži obuhvatiće 20.000 proizvoda
Zoom UE pre 26 minutajoš 37 povezanih

(Foto, video) ruski krvavi udar na Kijev! Noć pakla, gađan centar grada, stižu jezivi prizori: Ubijena i deca, oštećeni soliteri, kuće, vrtići i zgrada EU
Blic pre 17 minutajoš 43 povezane

Uhapšen Miša Bačulov zbog sumnje da je predvodio napad na policiju u Novom Sadu (VIDEO)
Euronews pre 27 minutajoš 23 povezane

Razgovor Milera i Lučića: Znam da je Vučić uznemiren, ali ne mogu odmah da rasparčam Junajted mediju
Beta pre 32 minutajoš 37 povezanih

Paradi u Pekingu 3. septembra prisustvovaće Kim Džong Un, Vladimir Putin i Masud Pezeškijan
Beta pre 2 satajoš 24 povezane