Povezane vesti
Snežana Divac prvi put pričala o usvojenoj ćerki: "Bila sam srećna jer sam dobila dete" - pomenula i biološke roditelje!
Mondo 21.09.2021
Snežana i Vlade Divac imaju dva sina i usvojenu ćerku Petru. Snežana i Vlade Divac imaju dva sina i usvojenu ćerku Petru. Supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Snežana Ana Divac, prvi put je za domaće medije pričala o ćeki Petri koju su davno… »
"Zahvalna sam biološkim roditeljima što je nisu abortirali": Ana Divac o usvojenoj ćerki: "Čak je i pljuvačka pokazala da je…
Blic 21.09.2021
Supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Ana Divac, progovorila je prvi put za domaće medije o biološkim roditeljima svoje usvojene ćerke Petre. Ona se osvrnula i na svoj odnos prema Srbiji, sinovima Luki i Mateji, ali i radu Fondacije. Ana i Vlade… »
Vesti dana »

Zlatibor Lončar oštro osudio upad Kosovske policije u bolnicu u Severnoj Mitrovici
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

BLOG UŽIVO Burno u Skupštini Beograda: Šef SNS rekao Savi Manojloviću da „skiči kao životinja“. Ispred zgrade se orilo „Šapiću, lopovčino nepismena“
Nova pre 0 minutajoš 34 povezane

Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti do 26. septembra
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane

Temperatura pada za 15 stepeni! Od ovog datuma sledi preokret vremena u Srbiji
Telegraf pre 30 minutajoš 31 povezana

Blagojević: "Zvezda je favorit, i to veliki, ali mi imamo svoju nadu i veru"
Sportske.net pre 30 minutajoš 44 povezane