Povezane vesti
Snežana Divac prvi put pričala o usvojenoj ćerki: "Bila sam srećna jer sam dobila dete" - pomenula i biološke roditelje!
Mondo 21.09.2021
Snežana i Vlade Divac imaju dva sina i usvojenu ćerku Petru. Snežana i Vlade Divac imaju dva sina i usvojenu ćerku Petru. Supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Snežana Ana Divac, prvi put je za domaće medije pričala o ćeki Petri koju su davno… »
"Zahvalna sam biološkim roditeljima što je nisu abortirali": Ana Divac o usvojenoj ćerki: "Čak je i pljuvačka pokazala da je…
Blic 21.09.2021
Supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Ana Divac, progovorila je prvi put za domaće medije o biološkim roditeljima svoje usvojene ćerke Petre. Ona se osvrnula i na svoj odnos prema Srbiji, sinovima Luki i Mateji, ali i radu Fondacije. Ana i Vlade… »
Vesti dana »

Putin: Sukob u Ukrajini se ne bi ni desio da je Tramp bio predsednik SAD
Sputnik pre 18 minutajoš 9 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 43 minutajoš 4 povezane

Sastanak Trampa i Putina traje više od dva i po časa: Nema naznaka kada će radni ručak
Večernje novosti pre 1 satjoš 8 povezanih

Dačić: I večeras narušavan javni red i mir, povređeno šest policajaca, privedeno 38 lica
Euronews pre 43 minutajoš 4 povezane