Povezane vesti
Nije mogao da sakrije tugu, a podneo je tolike muke! Pevač otkrio nepoznate detalje iz života Tome Zdravkovića
Kurir 21.09.2021
O životu legendarnog Tome Zdravkovića uveliko se polemiše nakon što je emitovan film " Toma", a pevač Zoran Kalezić ispričao je svojevremeno detalje iz njegovog života. - Najgore od svega je što su sada pojedini ljudi uvređeni, jer nisu… »
"Ne znam kako je njegovo krhko telo podnelo pijanstva i kocku": Zoran Kalezić o svom kumu Tomi Zdravkoviću: "Samo jednom sam…
Blic 21.09.2021
Nakon emitovanja filma "Toma", oduševljeni gledaoci ne prestaju da pričaju o ovom ostvarenju, ali i da se dalje zanimaju za život legendarnog pevača Tome Zdravkovića. Pevač Zoran Kalezić i kum pokojnog Tome Zdravkovića ističe za “Blic” da je… »
Zvao me je u 3 ujutru, mislio sam iz kafane: Pevač otkriva da je Tomu Zdravkovića samo jednom video treznog!
Mondo 21.09.2021
Zoran Kalezić o starom prijatelju i rođendanskom poklonu koji ga je ganuo. Zoran Kalezić o starom prijatelju i rođendanskom poklonu koji ga je ganuo Pevač Zoran Kalezić i bliski prijatelj pokojnog Tome Zdravkovića otkrio je detalje druženja sa… »
Vesti dana »

Obustavljen železnički saobraćaj: Preduzeće „Srbijavoz“ saopštilo da su primili dojavu o eksplozivnim napravama
N1 Info pre 29 minutajoš 12 povezanih

PSG se ogradio od nasilnih planova na protestu 15. marta: Neodgovorne diskusije naših članova nisu naši stavovi
Euronews pre 7 satijoš 7 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 17 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Euronews pre 41 minutajoš 4 povezane