Povezane vesti

Papa Franja ispovedio jezuitima: Neki su želeli da me vide mrtvog, čak su i izbor za novog poglavara pripremali!

Papa Franja ispovedio jezuitima: Neki su želeli da me vide mrtvog, čak su i izbor za novog poglavara pripremali!

Kurir 21.09.2021
Papa Franja se našalio da su ga neki ljudi, nakon što je otišao na operaciju debelog crijeva u srpnju, želeli da vide mrtvog te da su neki crkveni dužnosnici već počeli pripremati konklavu kako bi izabrali njegovog naslednika. Franja je to rekao… »
Papa Franja: Neki hteli da me vide mrtvog i pripremali izbor novog pape

Papa Franja: Neki hteli da me vide mrtvog i pripremali izbor novog pape

Nova 21.09.2021
Papa Franja je izjavio da su se neki ljudi u Katoličkoj crkvi ponadali da neće preživeti nedavnu operaciju debelog creva i osudio "bučne konzervativne kritičare" jer su se bavili "đavoljim poslom" kada su podrivali Rimokatoličku crkvu. Papa Franja… »
Đavolji posao: Papa Franja: Neki crkveni poglavari su se nadali da neću preživeti

Đavolji posao: Papa Franja: Neki crkveni poglavari su se nadali da neću preživeti

Blic 21.09.2021
Papa Franja je izjavio da su se neki ljudi u katoličkoj crkvi ponadali da neće preživeti nedavnu operaciju debelog creva i osudio "bučne konzervativne kritičare" jer su se bavili "đavoljim poslom" kada su podrivali Rimokatoličku crkvu, preneo je… »

Vesti dana »