Povezane vesti
Papa Franja ispovedio jezuitima: Neki su želeli da me vide mrtvog, čak su i izbor za novog poglavara pripremali!
Kurir 21.09.2021
Papa Franja se našalio da su ga neki ljudi, nakon što je otišao na operaciju debelog crijeva u srpnju, želeli da vide mrtvog te da su neki crkveni dužnosnici već počeli pripremati konklavu kako bi izabrali njegovog naslednika. Franja je to rekao tokom… »
Papa Franja: Neki hteli da me vide mrtvog i pripremali izbor novog pape
Nova 21.09.2021
Papa Franja je izjavio da su se neki ljudi u Katoličkoj crkvi ponadali da neće preživeti nedavnu operaciju debelog creva i osudio "bučne konzervativne kritičare" jer su se bavili "đavoljim poslom" kada su podrivali Rimokatoličku crkvu. Papa Franja je to… »
Đavolji posao: Papa Franja: Neki crkveni poglavari su se nadali da neću preživeti
Blic 21.09.2021
Papa Franja je izjavio da su se neki ljudi u katoličkoj crkvi ponadali da neće preživeti nedavnu operaciju debelog creva i osudio "bučne konzervativne kritičare" jer su se bavili "đavoljim poslom" kada su podrivali Rimokatoličku crkvu, preneo je Rojters… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp posle sastanka Putina i Vitkofa: Svi se slažu da ovaj skukob mora da se okonča
Euronews pre 17 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 41 minutajoš 178 povezanih