Povezane vesti
Panter otvorio dušu, spomenuo šokantne detalje
Sportske.net 21.09.2021
Dolazak Kevina Pantera u Partizan kao nište ni približno slično ovog leta nije izazvao pažnju košarkaške javnosti, a američki košarkaš rešio je da ovim povodom odagna mnoge sumnje koje su pratile ovaj transfer. U velikom intervjuu za… »
Panter o pritisku zbog najveće košarkaške plate u Srbiji, odnosom sa Žocom i tome kako je odabrao Partizan
Vesti online 21.09.2021
Najveće pojačanje Partizana ove sezone je Kevin Panter, koji posle epizode u Crvenoj zvezdi i sezone u Armaniju potpisao za crno-bele sa kojima ima velike ambicije. Naime, Partizan gostuje Zadru u ponedeljak od 18 časova, a pred sam start sezone, u… »
Panter o pričama da je najplaćeniji ikada u Srbiji: Teret sa mojih ramena nikada ne odlazi
Mozzart sport 21.09.2021
"Zarađivao sam 5.000 mesečno i bio sam švorc. Naučio sam da budem zahvalniji", prisetio se Amerikanac i svojih početaka na Starom kontinentu. Početak sezone se bliži, a košarkaši Partizana u novu ulaze sa puno optimizma. Dolazak Željka… »
Vesti dana »

Protest dela prosvetnih radnika, studenata i građana: Blokirano nekoliko ulica u Beogradu, policija obezbeđivala skup
Euronews pre 16 minutajoš 26 povezanih

"Ti sistemi stoje u našim magacinima": Dačić o "zvučnom topu": Jesu u vlasništvu MUP, ali nisu ubačeni u upotrebu niti montirani na bilo koje vozilo
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih

Ruski napad na bolnicu u Sumiju nakon razgovora Trumpa i Putina
Al Jazeera pre 1 satjoš 75 povezanih