Povezane vesti

Panter otvorio dušu, spomenuo šokantne detalje

Panter otvorio dušu, spomenuo šokantne detalje

Sportske.net 21.09.2021
Dolazak Kevina Pantera u Partizan kao nište ni približno slično ovog leta nije izazvao pažnju košarkaške javnosti, a američki košarkaš rešio je da ovim povodom odagna mnoge sumnje koje su pratile ovaj transfer. U velikom intervjuu za… »
Panter o pritisku zbog najveće košarkaške plate u Srbiji, odnosom sa Žocom i tome kako je odabrao Partizan

Panter o pritisku zbog najveće košarkaške plate u Srbiji, odnosom sa Žocom i tome kako je odabrao Partizan

Vesti online 21.09.2021
Najveće pojačanje Partizana ove sezone je Kevin Panter, koji posle epizode u Crvenoj zvezdi i sezone u Armaniju potpisao za crno-bele sa kojima ima velike ambicije. Naime, Partizan gostuje Zadru u ponedeljak od 18 časova, a pred sam start sezone, u… »
Panter o pričama da je najplaćeniji ikada u Srbiji: Teret sa mojih ramena nikada ne odlazi

Panter o pričama da je najplaćeniji ikada u Srbiji: Teret sa mojih ramena nikada ne odlazi

Mozzart sport 21.09.2021
"Zarađivao sam 5.000 mesečno i bio sam švorc. Naučio sam da budem zahvalniji", prisetio se Amerikanac i svojih početaka na Starom kontinentu. Početak sezone se bliži, a košarkaši Partizana u novu ulaze sa puno optimizma. Dolazak Željka… »

Vesti dana »