Povezane vesti
Panter otvorio dušu, spomenuo šokantne detalje
Sportske.net 21.09.2021
Dolazak Kevina Pantera u Partizan kao nište ni približno slično ovog leta nije izazvao pažnju košarkaške javnosti, a američki košarkaš rešio je da ovim povodom odagna mnoge sumnje koje su pratile ovaj transfer. U velikom intervjuu za… »
Panter o pritisku zbog najveće košarkaške plate u Srbiji, odnosom sa Žocom i tome kako je odabrao Partizan
Vesti online 21.09.2021
Najveće pojačanje Partizana ove sezone je Kevin Panter, koji posle epizode u Crvenoj zvezdi i sezone u Armaniju potpisao za crno-bele sa kojima ima velike ambicije. Naime, Partizan gostuje Zadru u ponedeljak od 18 časova, a pred sam start sezone, u… »
Panter o pričama da je najplaćeniji ikada u Srbiji: Teret sa mojih ramena nikada ne odlazi
Mozzart sport 21.09.2021
"Zarađivao sam 5.000 mesečno i bio sam švorc. Naučio sam da budem zahvalniji", prisetio se Amerikanac i svojih početaka na Starom kontinentu. Početak sezone se bliži, a košarkaši Partizana u novu ulaze sa puno optimizma. Dolazak Željka… »
Vesti dana »
Nagla promena vremena, posle 20 stepeni stiže minus: I staro i mlado će osećati ove simptome! Na jednu stvar obratite pažnju
Kurir pre 51 minutajoš 26 povezanih
Sve zavisi od nas, znamo kako da ih pobedimo: Crvena zvezda dočekuje Pariz, Nedović tvrdi da zna recept!
Hot sport pre 45 minutajoš 22 povezane
Konaković uputio protestnu notu Srbiji zbog dolaska srpskih zvaničnika na obeležavanje Dana RS
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
Kreće prijava za penzionere za ovu vrstu pomoći: Evo ko sve ima pravo da aplicira - Potrebno je podneti samo ova 3 papira!
Kurir pre 3 satajoš 19 povezanih