Povezane vesti
Medojević žestoko udario na vladu: Milo Đukanović nije moj predsednik, on je lopov, mafijaš i izdajnik!
Pravda 21.09.2021
Milo Đukanović nije moj predsednik, on je lopov, mafijaš i izdajnik, prokomentarisao je predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević prisustvo predsednika Crne Gore na zasedanju Skupštine UN-a. - Kakva divna idila između Vlade i Đukanovića. Zajednički… »
Medojević izjavom ogolio mila i vladu "Đukanović nije moj predsednik, on je lopov! Ova Vlada je sramota i zastiđe Crne Gore"…
Srbija danas 21.09.2021
Nebojša Medojević pravo u centar. - Milo Đukanović nije moj predsednik, on je lopov, mafijaš i izdajnik, prokomentarisao je predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević prisustvo predsednika Crne Gore na zasedanju Skupštine UN-a - napisao je Nebojša… »
Medojević žestoko udario na vladu Potres u Crnoj Gori
Alo 21.09.2021
Sa Đukanovićem na sednici UN-a je ministar Đorđe Radulović. Milo Đukanović nije moj predsednik, on je lopov, mafijaš i izdajnik, prokomentarisao je predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević prisustvo predsednika Crne Gore na zasedanju Skupštine… »
Medojević žestoko udario na vladu: Milo Đukanović nije moj predsednik, on je lopov, mafijaš i izdajnik
Večernje novosti 21.09.2021
Foto: Printskrin - Kakva divna idila između Vlade i Đukanovića. Zajednički nastup na sednici UN-a. Đukanović i njegov ministar Radulović. Ova Vlada nije vlada birača koji su glasali da Milo bude u Spužu, a ne u NJujorku. Ova Vlada je sramota i zastiđe… »
Vesti dana »

Snažan zemljotres u Rusiji, evakuacije u Americi i Japanu zbog cunamija
BBC News pre 3 minutajoš 153 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. i 31. jul 2025.
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 24 povezane

Dačić: 10 osoba privedeno zbog incidenata ispred Državnog univerzitetu u Novom Pazaru
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Jadranski naftovod JANAF dobio dozvolu da nastavi isporuku nafte NIS-u
N1 Info pre 58 minutajoš 16 povezanih