Povezane vesti

"Vakcinisali smo lutovca i đilasa": Mlada nada SNS podigla buru tokom gostovanja na RTS, predstavnike opozicije nazvala…

Blic 22.09.2021
Vređanje, omalovažavanje, upadanje u reč, reakcije na granici histerije... Sve to bio je tek delić arsenala kojim je mlada poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Nevena Đurić sinoć "obasipala" kolege iz opozicije i to pred televizijskim… »

Ko je besna naprednjakinja sa RTS: Gašićeva uzdanica koja čeka Vučićevu pohvalu

Nova 22.09.2021
U novom ciklusu RTS debate “Reč na reč”, koja je održana prethodne večeri, posebno se istakla poslanica vladajuće Srpske napredne stranke, Nevena Đurić. Očekivano, poput svih drugih predstavnika vlasti, koji učestvuju u raspravama sa… »

„Vi ste derišta“: Mlada poslanica SNS vređa opoziciju

Nova 22.09.2021
U prvoj debati “Reč na reč“ u novom ciklusu s temom - ima li dogovora oko izbornih uslova, učestvovali su predstavnici četiri stranke vlasti i opozicije, a svojim nastupom posebno se izvodjila mlada nada Srpske napredne stranke Nevena Đurić. Ona… »

U emisiji „Reč na reč“ Rakić (DS) i Đurić (SNS) u klinču, voditelj apelovao da se strasti smire

Danas 22.09.2021
Potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić poručila je večeras, u zajedničkom gostovanju na Radio televiziji Srbije, poslanici Srpske napredne stranke Neveni Đurić da prestane da „iznosi apsolutne laži“, a Đurić je često pominjala… »

Vesti dana »