Повезане вести

"Костимографкиња је дочарала јованкине костиме": Снежана Савић открила истину о снимању серије, а ево шта каже о глуми…

"Костимографкиња је дочарала јованкине костиме": Снежана Савић открила истину о снимању серије, а ево шта каже о глуми…

Блиц 22.09.2021
Глумица Снежана Савић истиче за "Блиц" да је одгледала прву епизоду серије "Јованка Броз и тајне службе" која се понедељком приказује на РТС-у. - Одгледала сам прву епизоду и видим да су добри коментари, бар ово што сам успела… »
(Фото) "Јованка Броз је 3 деценије живела у вили која прокишњава": Влага на све стране, дотрајао намештај и оронули зидови…

(Фото) "Јованка Броз је 3 деценије живела у вили која прокишњава": Влага на све стране, дотрајао намештај и оронули зидови…

Блиц 22.09.2021
Прва епизода играно-документарне серије “Јованка Броз и тајне службе” која је приказана на Првом програму РТС-а у режији Недељка Ковачића, привукла је пажњу јавности, а осим приче, гледаоци су имали прилике да виде специјално… »
Открила све! Једина жена која је титу дала отказ и била јованкин чувар тајни: Удала се за своју икону и много патила!

Открила све! Једина жена која је титу дала отказ и била јованкин чувар тајни: Удала се за своју икону и много патила!

Мондо 22.09.2021
На РТС-у је почело емитовање серије "Јованка Броз и тајне службе", која ће у 10 епизода представити успон и пад, сјај и крај некадашње прве даме Југославије, а нико није боље знао ко је била Јованка и шта се дешавала са Титом… »
Кад нам је рекла да се удаје за Тита, плакале смо од страха: Сестра Јованке Броз открила непознате детаље о животу прве даме…

Кад нам је рекла да се удаје за Тита, плакале смо од страха: Сестра Јованке Броз открила непознате детаље о животу прве даме…

Курир 22.09.2021
Нада Будисвљевић млађа је сестра некадашње прве даме Јоване Броз. Са сестром Зором живела је у дому, све док их најстарија сестра Јованка није пронашла. Јованка их је одгајила и школовала, а након њене удаје за Тита, и сам… »
Завршила је два факултета, Била мис Косова и метохије: Она игра младу Јованку Броз: "Принуђена сам да се сналазим"

Завршила је два факултета, Била мис Косова и метохије: Она игра младу Јованку Броз: "Принуђена сам да се сналазим"

Блиц 22.09.2021
Глумица Милица Томашевић у серији "Јованка Броз и тајне службе" игра супругу Јосипа Броза Тита до педесете године живота, док је Јованкин лик након тог периода оживела Снежана Савић. - Била је жена председника Југославије на… »
"Публика ће ми тражити и добро и лоше, ово ми је најтежи глумачки задатак": Снежана Савић о серији о Јованки Броз, викендици и…

"Публика ће ми тражити и добро и лоше, ово ми је најтежи глумачки задатак": Снежана Савић о серији о Јованки Броз, викендици и…

Блиц 21.09.2021
Глумица Снежана Савић истиче да је серија "Јованка Броз и тајне службе" највећи изазов у њеној глумачкој каријери. У јавности се већ доста спекулише о серији која се емитује од јуче на РТС-у, док Снежана са нестрпљењем очекује… »

Вести дана »