Povezane vesti

Linta: Preimenovanje Koranskog mosta i mural Hrastovu dokaz da je Hrvatska nastala na zločinu

Dnevnik 22.09.2021
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenjuje da skandalozno otkrivanje murala pravosnažno osuđenom ratnom zločincu Mihajlu Hrastovu u Karlovcu jeste jedan od mnogih dokaza da je današnja Hrvatska nastala na zločinu nad srpskim narodom… »

Mural: Mihajlo Hrastov, osuđeni ratni zločinac, odraz je dela njihove države u ogledalu

Večernje novosti 22.09.2021
Novosti Ta osoba koja je 21. septembra 1991, na Koranskom mostu iz automatske puške streljala 13, a preklala dvojicu razoružanih rezervista tadašnje Jugoslovenske narodne armije, novi je hrvatski "ratni svetitelj", a most gde su se on i njegove kolege… »

Most u Karlovcu nazvan po jedinici čiji je pripadnik na njemu ubio zarobljene rezerviste JNA

Danas 22.09.2021
Gradsko veće Karlovca većinom glasova odlučilo je da most preko Korane, na ulazu u grad, nazove po jedinici hrvatske specijalne policije „Gromovi“, čiji je pripadnik Mihajlo Hrastov osuđen zbog ubistva 13 zarobljenih rezervista JNA na tom mostu… »

Skandalozna odluka u Hrvatskoj: Most nazvali po jedinici čiji je član ubio 13 zarobljenih vojnika JNA, ratni zločinac dobio…

Blic 22.09.2021
Gradsko veće Karlovca je ipak most na reci Korani preimenovalo po jedinici GROM, čiji pripadnik je tokom poslednjeg rata ubio 13 zarobljenika tadašnje Jugoslovenske narodne armije. Odluka o tome doneta je rano jutros u 3:45 u Gradskom veću Karlovca u… »

Policijska jedinica kojoj je pripadao ratni zločinac dobila most u Karlovcu

Slobodna Evropa 22.09.2021
Gradsko vijeće Karlovca je većinom glasova odlučilo da se most preko rijeke Korane na ulazu u grad nazove po jedinici hrvatske specijalne policije "Gromovi", čiji je pripadnik Mihajlo Hrastov 21. rujna 1991. godine ubio 13 zarobljenih srpskih… »

Na 30. godišnjicu ubistva 13 vojnika JNA u Karlovcu ratnom zločincu oslikan mural

Danas 22.09.2021
U Karlovcu, u blizini Koranskog mosta gde je na današnji dan 1991. ubijeno 13 zarobljenih pripadnika Jugoslovenske narodne armije (JNA), otkriven je mural s likom Mihajla Miše Hrastova osuđenog u Hrvatskoj za taj ratni zločin. Nekoliko stotina… »

Vesti dana »

Hapšenje zbog nasilničke vožnje u Novom Sadu

Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Lideri DF-a razgovarali sa Abazovićem: Poštovati izbornu volju

Večernje novosti pre 2 satajoš 1 povezana

Formirana zeleno-leva koalicija Moramo

Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Bajden preti putinu: Uvešću ti sankcije zbog Ukrajine!

Večernje novosti pre 2 satajoš 2 povezane