Povezane vesti
"U: mom domu se više neće gasiti rođendanska svećica" Jelena Đoković nakon posete Kosovu odlučila: "Plamen treba pustiti da…
Blic 22.09.2021
Supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, Jelena Đoković posetila je Kosovo i Metohiju, gde je u jednom manastiru zapalila sveće za žive i pokojne. Ona je istakla da ju je ovo putovanje promenilo, a rešila je i da promeni jednu tradiciju koju… »
(Video): Jelena Đoković i Vlade Divac u autobusu pevaju: "ko da mi otme iz moje duše Kosovo", posetili crkve: "Hvala ljudima…
Blic 21.09.2021
Supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, otputovala je u južnu srpsku pokrajinu, a društvo su joj, između ostalih, pravili nekadašnji košarkaš Vlade Divac i njegova žena Snežana. Do javnosti je dospeo snimak u kom vidimo kako u autobusu… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 46 minutajoš 47 povezanih

Dačić tvrdi da je na protestima zbog blokada u 49 mesta u Srbiji bilo 33 hiljade ljudi
Beta pre 52 minutajoš 36 povezanih

Novak Đoković poslao poruku Branku Laziću posle napuštanja Zvezde
Telegraf pre 16 minutajoš 39 povezanih

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Radio sto plus pre 1 satjoš 19 povezanih