Повезане вести

Вапај Милице Дабовић: Примања су ми 3.000 динара месечно, вриштала бих

Вапај Милице Дабовић: Примања су ми 3.000 динара месечно, вриштала бих

Нова 22.09.2021
Кошаркашица Милица Дабовић ускоро путује у Тирану, где је ангажована, а како истиче, најтеже јој пада раздвојеност од сина Стефана, те да је принуђена да зарађује новац на разне начине, с обзиром на то да јој дечији додатак… »
Живимо од 3.000 динара, дође ми да вриштим! Милица Дабовић остала без прихода, отац детета им не помаже - "вара и краде"

Живимо од 3.000 динара, дође ми да вриштим! Милица Дабовић остала без прихода, отац детета им не помаже - "вара и краде"

Мондо 22.09.2021
Милица Дабовић је продавала гардеробу путем Интернета, али јој је страница угашена. Милица Дабовић је продавала гардеробу путем Интернета, али јој је страница угашена. Кошаркашица Милица Дабовић последњих месеци редовно привлачи… »
Зарађујем 3.000 динара месечно! Стефанов отац краде и има нову жртву: Дабовићева сломљена због хаоса у животу, дође јој да…

Зарађујем 3.000 динара месечно! Стефанов отац краде и има нову жртву: Дабовићева сломљена због хаоса у животу, дође јој да…

Курир 22.09.2021
Позната кошаркашица Милица Дабовић сваки слободан тренутак проводи са сином Стефаном и труди се да његово одрастање учини безбрижним и што је могуће мање стресним. Упркос свему што ју је протеклих година снашло, Милица се… »

Вести дана »