Повезане вести

"Особа сам којој је потребно времена": Стефанос Циципас се брани од оптужби поређењем са женама

"Особа сам којој је потребно времена": Стефанос Циципас се брани од оптужби поређењем са женама

Спортал блиц 22.09.2021
Много буре подигли су одласци у тоалет током недавно завршеног . Грчки тенисер био је јавно критикован и публика је негодовала сваки пут када би се нешто дуже задржао на паузи између сетова. Грчки тенисер је већ неколико пута… »
Циципас имао скандалозну изјаву због пауза за тоалет: “Мени је потребно мало времена, али не као женама”

Циципас имао скандалозну изјаву због пауза за тоалет: “Мени је потребно мало времена, али не као женама”

Вести онлине 22.09.2021
Грчки тенисер Стефанос Циципас изазвао је велику пажњу током протеклог УС опена збг честих одлазака у тоалет, а сада се и огласио поводом тога. Циципас је неколико пута говорио о овоме, а сада се осврнуо се и на то колико траје… »
Скандалозни циципас увредио жене: "Потребно ми је мало више времена да то обавим, али не колико треба женама"

Скандалозни циципас увредио жене: "Потребно ми је мало више времена да то обавим, али не колико треба женама"

Вечерње новости 22.09.2021
ФОТО: Твитер принтскрин Много прашине последњих месеци дигао је грчки тенисер својим честим и дугим тоалет-паузама, али још више узбуркава јавност коментарима везаним за те излете. Сада је успео у целу причу да уведе и жене… »
Кад помислиш да не може ниже - Циципас сад прозвао тенисерке

Кад помислиш да не може ниже - Циципас сад прозвао тенисерке

Спортске.нет 22.09.2021
Стефанос Циципас коментарисао је своје одласке у тоалет током мечева, који су многим његовим противницима сметали. Његов одговор био је прилично дискутабилан. "Када сам једном победио у сету са 6:0, узео сам паузу за тоалет. Не… »
Циципас се опет бламира: Краће сам у тоалету од жена

Циципас се опет бламира: Краће сам у тоалету од жена

Нова 22.09.2021
Стефанос Циципас још једном се осврнуо на паузе за тоалет, а питање је да ли ће се његов коментар допасти колегиницама. Наставио је да се брани Грк, подсетио се и једне давнашње паузе, коју је направио при убедљивом вођству… »

Вести дана »