Povezane vesti
Odbrana: Saljih Mustafa nije svedoka ni video, a kamoli tukao u pritvoru u Zlašu 1999.
Danas 22.09.2021
Odbrana Saljiha Mustafe (Salih) tvrdila je danas, pred sudom za zločine OVK u Hagu, da Mustafa nikada nije ni video, a kamoli tukao zaštićenog svedoka optužbe u pritvoru OVK, s proleća 1999, u selu Zlaš kod Prištine. Svedok, Albanac, ostao je pri iskazu… »
Nastavljeno unakrsno ispitivanje prvog svedoka protiv Mustafe
RTV 22.09.2021
HAG - Na suđenju protiv nekadašnjeg komandanta u OVK Saljiha Mustafie danas je nastavljano ispitivanje prvog svedoka pred Specijalizovanim većima Kosova sa sedištem u Hagu, poznatom i kao Sud za ratne zločine OVK. Na današnjem suđenju Mustafini advokati… »
Treći dan suđenja mustafi - Svedok: Optuženi može da kaže šta hoće, bio je komandant logora OVK u Zlašu
Večernje novosti 22.09.2021
Mustafi produžen pritvor za još dva meseca / Foto printskrin On je rekao da je optuženi osoba koja ga je tukla i uperila revolver u glavu u aprilu 1999. godine, kada su ga pripadnici takozvane OVK uhapsili i držali zatočenog na imanju u selu Zlaš. Kazao… »
Lomili ruke, zube i glavu: Zaštićeni svedok "3593" ispričao kroz kakvo je mučenje prošao u Zlašu
Večernje novosti 22.09.2021
Mustafi produžen pritvor za još dva meseca / Foto printskrin Glava mi je bila ozbiljno povređena i morao sam posle da idem na operaciju. Na tom mestu imam ožiljak, stavili su mi osam kopči. Vilica mi je bila povređena i polomljeni svi zubi. Od tih… »
Vesti dana »
Lideri iz celog sveta osudili čin „političkog nasilja” u Vašingtonu
Politika pre 19 minutajoš 87 povezanih
(VIDEO) Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu na godišnjoj večeri izveštača iz Bele kuće, pogođen radnik obezbeđenja, Tramp evakuisan
N1 Info pre 49 minutajoš 82 povezane
Vremenska prognoza za nedelju, 26. april: Sunčano i vetrovito sa prolaznim naoblačenjem
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
"Video sam da mi prilazi neko veliki kao pakao": Igrač Minesote provocirao, pa dobio Jokićevu lekciju
Mondo pre 1 satjoš 76 povezanih