Povezane vesti
Odbrana: Saljih Mustafa nije svedoka ni video, a kamoli tukao u pritvoru u Zlašu 1999.
Danas 22.09.2021
Odbrana Saljiha Mustafe (Salih) tvrdila je danas, pred sudom za zločine OVK u Hagu, da Mustafa nikada nije ni video, a kamoli tukao zaštićenog svedoka optužbe u pritvoru OVK, s proleća 1999, u selu Zlaš kod Prištine. Svedok, Albanac, ostao je pri… »
Nastavljeno unakrsno ispitivanje prvog svedoka protiv Mustafe
RTV 22.09.2021
HAG - Na suđenju protiv nekadašnjeg komandanta u OVK Saljiha Mustafie danas je nastavljano ispitivanje prvog svedoka pred Specijalizovanim većima Kosova sa sedištem u Hagu, poznatom i kao Sud za ratne zločine OVK. Na današnjem suđenju Mustafini… »
Treći dan suđenja mustafi - Svedok: Optuženi može da kaže šta hoće, bio je komandant logora OVK u Zlašu
Večernje novosti 22.09.2021
Mustafi produžen pritvor za još dva meseca / Foto printskrin On je rekao da je optuženi osoba koja ga je tukla i uperila revolver u glavu u aprilu 1999. godine, kada su ga pripadnici takozvane OVK uhapsili i držali zatočenog na imanju u selu Zlaš… »
Lomili ruke, zube i glavu: Zaštićeni svedok "3593" ispričao kroz kakvo je mučenje prošao u Zlašu
Večernje novosti 22.09.2021
Mustafi produžen pritvor za još dva meseca / Foto printskrin Glava mi je bila ozbiljno povređena i morao sam posle da idem na operaciju. Na tom mestu imam ožiljak, stavili su mi osam kopči. Vilica mi je bila povređena i polomljeni svi zubi. Od tih… »
Vesti dana »
Hladno, pretežno oblačno i suvo, na jugu sneg, temperatura do pet stepeni
RTV pre 3 satajoš 15 povezanih
Delovi Los Anđelesa pretvoreni u pepeo, najmanje 16 mrtvih, nove evakuacije
BBC News pre 2 satajoš 15 povezanih
Majami pobedio Portland, Jović odigrao još jednu dobru utakmicu
Vesti online pre 2 satajoš 14 povezanih
Đedović Handanovićeva o sankcijama NIS-u: Nema razloga za brigu, država će osigurati stabilnost tržišta
RTS pre 8 minutajoš 9 povezanih