Повезане вести

Одбрана: Саљих Мустафа није сведока ни видео, а камоли тукао у притвору у Злашу 1999.

Одбрана: Саљих Мустафа није сведока ни видео, а камоли тукао у притвору у Злашу 1999.

Данас 22.09.2021
Одбрана Саљиха Мустафе (Салих) тврдила је данас, пред судом за злочине ОВК у Хагу, да Мустафа никада није ни видео, а камоли тукао заштићеног сведока оптужбе у притвору ОВК, с пролећа 1999, у селу Злаш код Приштине. Сведок… »
Настављено унакрсно испитивање првог сведока против Мустафе

Настављено унакрсно испитивање првог сведока против Мустафе

РТВ 22.09.2021
ХАГ - На суђењу против некадашњег команданта у ОВК Саљиха Мустафие данас је настављано испитивање првог сведока пред Специјализованим већима Косова са седиштем у Хагу, познатом и као Суд за ратне злочине ОВК. На данашњем… »
Трећи дан суђења мустафи - Сведок: Оптужени може да каже шта хоће, био је командант логора ОВК у Злашу

Трећи дан суђења мустафи - Сведок: Оптужени може да каже шта хоће, био је командант логора ОВК у Злашу

Вечерње новости 22.09.2021
Мустафи продужен притвор за још два месеца / Фото принтскрин Он је рекао да је оптужени особа која га је тукла и уперила револвер у главу у априлу 1999. године, када су га припадници такозване ОВК ухапсили и држали заточеног на… »
Ломили руке, зубе и главу: Заштићени сведок "3593" испричао кроз какво је мучење прошао у Злашу

Ломили руке, зубе и главу: Заштићени сведок "3593" испричао кроз какво је мучење прошао у Злашу

Вечерње новости 22.09.2021
Мустафи продужен притвор за још два месеца / Фото принтскрин Глава ми је била озбиљно повређена и морао сам после да идем на операцију. На том месту имам ожиљак, ставили су ми осам копчи. Вилица ми је била повређена и… »

Вести дана »