Повезане вести

"Јокићева браћа су као мафијаши" НБА: звезда је велики Џокеров пријатељ, а сада је изненадио причом о његовој браћи: Скоро…

"Јокићева браћа су као мафијаши" НБА: звезда је велики Џокеров пријатељ, а сада је изненадио причом о његовој браћи: Скоро…

Спортал блиц 22.09.2021
, саиграч у , пред почетак 75. НБА сезоне открио је шта мисли о браћи српског центра. Крилни кошаркаш је одушевљен Јокићем као играчем, а није могао да не прокоментарише и остале чланове породице, пре свих браћу Немању и… »
„Јокићева браћа су као мафијаши, сваки други меч хоће да се потуку“

„Јокићева браћа су као мафијаши, сваки други меч хоће да се потуку“

Нова 22.09.2021
Мајкл Портер Јуниор, саиграч Николе Јокића у Денвер Нагетсима, пред почетак 75. НБА сезоне открио је шта мисли о браћи српског центра. Крилни кошаркаш је одушевљен Јокићем као играчем, а није могао да не прокоментарише и остале… »
Јокићева браћа су као мафијаши! Саиграч открио шокантан детаљ о Страхињи и Немањи - Сваки други меч хоће да се туку!

Јокићева браћа су као мафијаши! Саиграч открио шокантан детаљ о Страхињи и Немањи - Сваки други меч хоће да се туку!

Мондо 22.09.2021
Страхиња и Немања Јокић су оставили утисак на све у Денверу. Страхиња и Немања Јокић су оставили утисак на све у Денверу. Мајкл Портер јуниор је у великом интервјуу пред почетак сезоне причао о својим амбицијама, плановима за… »
Јокићев саиграч признао: Када сам дошао у Денвер, питао сам се зашто овај игра; чуо сам да кад оде у Србију пије пиво, јаше…

Јокићев саиграч признао: Када сам дошао у Денвер, питао сам се зашто овај игра; чуо сам да кад оде у Србију пије пиво, јаше…

Хот спорт 22.09.2021
Јокићев саиграч из Денвер Нагетса, Мајкл Портер Џуниор, открио је у једном интервјуу своје прве утиске о српском кошаркашу по доласку у Денвер. Портер је гостујући у подкасту, код сада већ бившег НБА кошаркаша Џеј Џеј Барее… »
Никад нисам видео некога као што је Јокић: Дошао у Денвер па остао у чуду - Мислио сам се зашто он игра, а онда...

Никад нисам видео некога као што је Јокић: Дошао у Денвер па остао у чуду - Мислио сам се зашто он игра, а онда...

Мондо 22.09.2021
Мајкл Портер јуниор је одушевљен што је саиграч Николе Јокића, а сад је открио и шта га то чини невероватним. Мајкл Портер јуниор је одушевљен што је саиграч Николе Јокића, а сад је открио и шта га то чини невероватним. Ближи… »

Вести дана »