Povezane vesti
"Jokićeva braća su kao mafijaši" NBA: zvezda je veliki Džokerov prijatelj, a sada je iznenadio pričom o njegovoj braći…
Sportal blic 22.09.2021
, saigrač u , pred početak 75. NBA sezone otkrio je šta misli o braći srpskog centra. Krilni košarkaš je oduševljen Jokićem kao igračem, a nije mogao da ne prokomentariše i ostale članove porodice, pre svih braću Nemanju i Strahinju. Nikola… »
„Jokićeva braća su kao mafijaši, svaki drugi meč hoće da se potuku“
Nova 22.09.2021
Majkl Porter Junior, saigrač Nikole Jokića u Denver Nagetsima, pred početak 75. NBA sezone otkrio je šta misli o braći srpskog centra. Krilni košarkaš je oduševljen Jokićem kao igračem, a nije mogao da ne prokomentariše i ostale članove… »
Jokićeva braća su kao mafijaši! Saigrač otkrio šokantan detalj o Strahinji i Nemanji - Svaki drugi meč hoće da se tuku!
Mondo 22.09.2021
Strahinja i Nemanja Jokić su ostavili utisak na sve u Denveru. Strahinja i Nemanja Jokić su ostavili utisak na sve u Denveru. Majkl Porter junior je u velikom intervjuu pred početak sezone pričao o svojim ambicijama, planovima za narednu sezonu, ali i… »
Jokićev saigrač priznao: Kada sam došao u Denver, pitao sam se zašto ovaj igra; čuo sam da kad ode u Srbiju pije pivo…
Hot sport 22.09.2021
Jokićev saigrač iz Denver Nagetsa, Majkl Porter Džunior, otkrio je u jednom intervjuu svoje prve utiske o srpskom košarkašu po dolasku u Denver. Porter je gostujući u podkastu, kod sada već bivšeg NBA košarkaša Džej Džej Baree, priznao da kada… »
Nikad nisam video nekoga kao što je Jokić: Došao u Denver pa ostao u čudu - Mislio sam se zašto on igra, a onda...
Mondo 22.09.2021
Majkl Porter junior je oduševljen što je saigrač Nikole Jokića, a sad je otkrio i šta ga to čini neverovatnim. Majkl Porter junior je oduševljen što je saigrač Nikole Jokića, a sad je otkrio i šta ga to čini neverovatnim. Bliži se početak… »
Vesti dana »
SRETNIMO SE NA SRETENJE: Studenti pozvali na protest i petnaestočasovnu blokadu u Kragujevcu
Ritam grada Kg pre 1 satjoš 10 povezanih
Studentska blokada mosta u Beogradu: Stolice sa imenima žrtava novosadske tragedije
BBC News pre 8 minutajoš 32 povezane
Poljoprivrednici ušli u salu SO Bogatić, sprečili javnu raspravu o prostornom planu
N1 Info pre 32 minutajoš 16 povezanih