Повезане вести
"Јокићева браћа су као мафијаши" НБА: звезда је велики Џокеров пријатељ, а сада је изненадио причом о његовој браћи: Скоро…
Спортал блиц 22.09.2021
, саиграч у , пред почетак 75. НБА сезоне открио је шта мисли о браћи српског центра. Крилни кошаркаш је одушевљен Јокићем као играчем, а није могао да не прокоментарише и остале чланове породице, пре свих браћу Немању и… »
„Јокићева браћа су као мафијаши, сваки други меч хоће да се потуку“
Нова 22.09.2021
Мајкл Портер Јуниор, саиграч Николе Јокића у Денвер Нагетсима, пред почетак 75. НБА сезоне открио је шта мисли о браћи српског центра. Крилни кошаркаш је одушевљен Јокићем као играчем, а није могао да не прокоментарише и остале… »
Јокићева браћа су као мафијаши! Саиграч открио шокантан детаљ о Страхињи и Немањи - Сваки други меч хоће да се туку!
Мондо 22.09.2021
Страхиња и Немања Јокић су оставили утисак на све у Денверу. Страхиња и Немања Јокић су оставили утисак на све у Денверу. Мајкл Портер јуниор је у великом интервјуу пред почетак сезоне причао о својим амбицијама, плановима за… »
Јокићев саиграч признао: Када сам дошао у Денвер, питао сам се зашто овај игра; чуо сам да кад оде у Србију пије пиво, јаше…
Хот спорт 22.09.2021
Јокићев саиграч из Денвер Нагетса, Мајкл Портер Џуниор, открио је у једном интервјуу своје прве утиске о српском кошаркашу по доласку у Денвер. Портер је гостујући у подкасту, код сада већ бившег НБА кошаркаша Џеј Џеј Барее… »
Никад нисам видео некога као што је Јокић: Дошао у Денвер па остао у чуду - Мислио сам се зашто он игра, а онда...
Мондо 22.09.2021
Мајкл Портер јуниор је одушевљен што је саиграч Николе Јокића, а сад је открио и шта га то чини невероватним. Мајкл Портер јуниор је одушевљен што је саиграч Николе Јокића, а сад је открио и шта га то чини невероватним. Ближи… »
Вести дана »
Дора Мар: Пикасова слика продата за 27 милиона евра на аукцији у Паризу: Једини доказ о њеном постојању била је фотографија из 1944. године
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
ЦНН: Главни изасланик Русије дошао у САД на ‘званичне’ разговоре о односима две земље
Данас пре 5 сатијош 3 повезане
Тешка несрећа на мосту на ади: Сударило се више аутомобила, једно возило потпуно уништено: Полиција на терену, саобраћај обустављен (видео)
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Временска прогноза за 25. октобар: Облачно и хладније уз могуће падавине
Мондо пре 56 минутајош 3 повезане