Повезане вести
Градоначелник Новог Сада кажњен због вожње бициклом у пешачкој зони. Али мало сутра
Луфтика 22.09.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић стигао је јутрос на посао у Градску кућу бициклом, а све је документовао и на друштвеним мрежама. Како је објавио, на овај начин је обележио Светски дан без аутомобила. Уз подељену… »
Градоначелник Милош Вучевић бициклом на посао поводом Светског дана без аутомобила
НовиСад.цом 22.09.2021
Нови Сад - Данас се обележава Светски дан без аутомобила, а тим поводом градоначелник Новог Сада је објавио фотографију на којој се види како бициклом долази на посао. фото: Фејсбук / Милош Вучевић Уз фотографију, он је написао… »
Вучевић: Кад могу, на посао дођем бициклом
Дневник 22.09.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић на фотографији окреће педале свог бицикла дуж Булевара ослобођења. „Када год ми обавезе дозвољавају, волим да бициклом дођем на посао, јер знам да сам тог дана макар мало помогао планети… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Студенти који пешаче из Пазара стигли у Ваљево, приређен им величанствен дочек уз ватромет
Н1 Инфо пре 1 сатјош 40 повезаних
ССП Пожаревац: “Град под блокадом СНС-а, пропада под влашћу и лажним обећањима”
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 39 повезаних
Ово су три руска услова за брз крај рата у Украјини! Путинов изасланик у САД: Територијално питање, неутралност и безбедносне гаранције за Украјину
Курир пре 24 сатајош 32 повезане
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 10 сатијош 20 повезаних