Povezane vesti

Gradonačelnik Novog Sada kažnjen zbog vožnje biciklom u pešačkoj zoni. Ali malo sutra

Gradonačelnik Novog Sada kažnjen zbog vožnje biciklom u pešačkoj zoni. Ali malo sutra

Luftika 22.09.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević stigao je jutros na posao u Gradsku kuću biciklom, a sve je dokumentovao i na društvenim mrežama. Kako je objavio, na ovaj način je obeležio Svetski dan bez automobila. Uz podeljenu fotografiju na kojoj se… »
Gradonačelnik Miloš Vučević biciklom na posao povodom Svetskog dana bez automobila

Gradonačelnik Miloš Vučević biciklom na posao povodom Svetskog dana bez automobila

NoviSad.com 22.09.2021
Novi Sad - Danas se obeležava Svetski dan bez automobila, a tim povodom gradonačelnik Novog Sada je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako biciklom dolazi na posao. foto: Fejsbuk / Miloš Vučević Uz fotografiju, on je napisao da kad god mu obaveze… »
Vučević: Kad mogu, na posao dođem biciklom

Vučević: Kad mogu, na posao dođem biciklom

Dnevnik 22.09.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na fotografiji okreće pedale svog bicikla duž Bulevara oslobođenja. „Kada god mi obaveze dozvoljavaju, volim da biciklom dođem na posao, jer znam da sam tog dana makar malo pomogao planeti Zemlji u borbi… »

Vesti dana »