Повезане вести

"Станојевић не говори истину, хоћу да играм, а он то не жели": Сејдуба Сума кроз сузе осуо паљбу по тренеру Партизана: Нећу…

"Станојевић не говори истину, хоћу да играм, а он то не жели": Сејдуба Сума кроз сузе осуо паљбу по тренеру Партизана: Нећу…

Спортал блиц 22.09.2021
Сејдуба Сума најавио је да ће огласити на Инстаграму, а онда је са очима пуним суза говорио о својој ситуацији у Партизану. Најпре је најавио уживо укључење. - За сат времена бићу уживо на Инстаграму јер много људи жели да ме… »
Сума плакао уживо, бесан на Партизан и тренера: Спреман сам на све

Сума плакао уживо, бесан на Партизан и тренера: Спреман сам на све

Нова 22.09.2021
Сејдуба Сума најавио је да ће огласити на Инстаграму, а онда је са очима пуним суза говорио о својој ситуацији у Партизану. Најпре је најавио уживо укључење. „За сат времена бићу уживо на Инстаграму јер много људи жели да ме… »
Шок уживо - сејдуба Сума ударио на станоја: Био сам здрав за дерби, није истина то што тренер говори!

Шок уживо - сејдуба Сума ударио на станоја: Био сам здрав за дерби, није истина то што тренер говори!

Мондо 22.09.2021
Јавно се огласио да све објасни, дуго су га навијачи чекали, а онда је рекао шта му је на души. Јавно се огласио да све објасни, дуго су га навијачи чекали, а онда је рекао шта му је на души. Сејдуба Сума је прво на инстаграму… »

Вести дана »