Повезане вести
"Станојевић не говори истину, хоћу да играм, а он то не жели": Сејдуба Сума кроз сузе осуо паљбу по тренеру Партизана: Нећу…
Спортал блиц 22.09.2021
Сејдуба Сума најавио је да ће огласити на Инстаграму, а онда је са очима пуним суза говорио о својој ситуацији у Партизану. Најпре је најавио уживо укључење. - За сат времена бићу уживо на Инстаграму јер много људи жели да ме… »
Сума плакао уживо, бесан на Партизан и тренера: Спреман сам на све
Нова 22.09.2021
Сејдуба Сума најавио је да ће огласити на Инстаграму, а онда је са очима пуним суза говорио о својој ситуацији у Партизану. Најпре је најавио уживо укључење. „За сат времена бићу уживо на Инстаграму јер много људи жели да ме… »
Шок уживо - сејдуба Сума ударио на станоја: Био сам здрав за дерби, није истина то што тренер говори!
Мондо 22.09.2021
Јавно се огласио да све објасни, дуго су га навијачи чекали, а онда је рекао шта му је на души. Јавно се огласио да све објасни, дуго су га навијачи чекали, а онда је рекао шта му је на души. Сејдуба Сума је прво на инстаграму… »
Вести дана »
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 1 сатјош 11 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 6 сатијош 3 повезане
НБС: Страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности у мењачницама
Екапија пре 3 сатајош 28 повезаних