Povezane vesti
Severina se igrala mokrim kablovima: Mogla me je udariti struja VIDEO
Nova 22.09.2021
Pevačica Severina Kojić poigrala se sa svojom bezbednošću. Naime, ona je tokom koncerta dirala mokre kablove i rizikovala da je udari struja. Dok je pevala, sve vreme je padala kiša. Severina je dirala mokre kablove i samim tim rizikovala da je udari… »
Mogla je struja da me ubije, opasno je! Severina objavom šokirala fanove, sve vreme dirala mokre kablove! (video)
Kurir 22.09.2021
Pevačica Severina je nakon duže pauze održala koncert, a sada je saopštila da je mogla da je ubije struja, budući da je dirala mokre kablove. Naime, Severina je pevala po kiši koja je sve vreme padala. Ona je na Instagramu objavila video snimak sa… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih

Dačić: Ništa ne krijemo, ako je bilo zloupotrebe prekoračenja ovlašćenja policije sve će do tančina biti ispitano
RTS pre 2 satajoš 35 povezanih

Završena blokada novosadskog suda, novo okupljanje u sredu u 6 sati (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 46 povezanih

Uživo "američka čizma neće kročiti u Ukrajinu" Oglasili se iz Bele kuće i otkrili detalje trilateralnog sastanka: "pripreme su u toku, i Putin i Zelenski pokazali spremnost (foto, video)
Blic pre 7 minutajoš 312 povezane

(BLOG) Protesti u više gradova: Pančevci pred zatvorom, podrška za Nikolinu širom Srbije
N1 Info pre 7 minutajoš 44 povezane