Povezane vesti
Žika Šarenica uhvatio ženu sa ljubavnikom! Ljubavna drama srpskog voditelja - "Dobio sam pesnicom po nosu!"
Mondo 22.09.2021
Voditelj podelio šokantnu priču. Voditelj podelio šokantnu priču. Sprski voditelj Žika Šarenica gostovao je u emisiji "Magazin In" gde je sa ostalim gostima pričao o raznim aktuelnim temama, a jedna od njih ticala se i zasićenja u braku. On je sve… »
Šok! Žiku šarenicu žena sačekala sa ljubavnikom i izbacila ga iz stana: Ljubavna drama voditelja
Kurir 22.09.2021
Voditelj Žika Nikolić voditelj Šarenice, pričao je zašto se ljudi zasite veza i brakova, pa upuštaju u tajnu vezu Nije otkrio razloge, ali jeste ispričao šta se njemu desilo. - Desilo mi se da me žena s ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije… »
Vesti dana »

Incident u Pionirskom parku u Beogradu: Šta se dogodilo između Željka Latasa i Miloša Pavlovića
BBC News pre 35 minutajoš 38 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

Dačić: Policija ima zvučni top, stoji u kutijama u magacinu, izjava da ga nemamo bila – nespretna
Glas Zaječara pre 5 satijoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih

"Pobedićemo u ovom ratu, borimo se za našu nezavisnost" Zelenski danas hitno razgovara sa Trampom! Ukrajina u plamenu! (foto)
Kurir pre 23 minutajoš 84 povezane