Povezane vesti

Vučić: U pitanju je opstanak Srbije

Politika 23.09.2021
Pitanje demografije uskoro postati najvažnije političko pitanje u regionu, izjavio predsednik Srbije.- Kako to da samoopredeljenje ne važi samo za Srbe? Pitanje demografije je pitanje opstanka Srbije i drugih zemalja. Zbog toga će naša zemlja da… »

Vučić: Više „lajkova” bi dobila slika lepog psa nego deteta

Politika 23.09.2021
BUDIMPEŠTA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Budimpešti da će pitanje demografije uskoro postati najvažnije političko pitanje. Vučić je, na Četvrtom demografskom samitu, kazao da je u slučaju Srbije, ali i mnogih država… »

Vučić: U narednih mesec dana nove mere za povećenje nataliteta

Novi magazin 23.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je najavio da će u narednih mesec dana država objaviti nove mere natalitetne i demografske politike. Vučić je u Budimpešti, gde je učestvovao na četvrtom demografskom samitu, izrazio, na konferenciji za… »

Vučić sa Janšom u Budimpešti

Blic 23.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Budimpešti sa premijerom Slovenije Janezom Janšom. Vučić je to objavio na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" i podelio fotografije susreta. Vučić i Janša u Budimpešti učestvuju na Četvrtom… »

Predsednik Vučić poručio: U narednih mesec dana nove mere za povećenje nataliteta

Kurir 23.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je najavio da će u narednih mesec dana država objaviti nove mere natalitetne i demografske politike. Vučić je u Budimpešti, gde je učestvovao na četvrtom demografskom samitu, izrazio, na konferenciji za… »

Predsednik Srbije se sastao sa Orbanom u budimpešti: Vučić zahvalio na gostoprimstvu

Kurir 23.09.2021
Predsednik Srbij,e Aleksandar Vučić, boravi u poseti Mađarskoj, gde je danas govorio na demografskom skupu, a gde se takođe danas popodne sastao i sa predsednikom Vlade Mađarske, Viktorom Orbanom. View this post on Instagram A post shared by… »

Vučić: Ponosan na srpsko - mađarsko prijateljstvo

Blic 23.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Mađarskoj, zahavlio je na gostoprimstvu mađarskom premijeru Viktoru Orbanu. - Ponosan na srpsko - mađarsko prijateljstvo. Hvala Orbanu na divnom gostoprimstvu - napisao je Vučić uz… »

Predsednik Srbije sa premijerom Slovenije: Vučić i Janša sastali se u Budimpešti (foto)

Kurir 23.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Budimpešti je učestvovao na Četvrtom demografskom samitu "Porodica: ključ održivosti". Predsednik Srbije sastao se odvojeno sa premijerom Slovenije Janezom Janšom. Vučić je zajedničku sliku sa Janšom… »

Ponosan na srpsko-mađarsko prijateljstvo: Vučić se zahvalio Orbanu na gostoprimstvu

Kurir 23.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Mađarskoj, gde je danas govorio na demografskom skupu. Vučić se zahvalio mađarskom premijeru Viktoru Orbanu na gostoprimstvu. "Ponosan na srpsko-mađarsko prijateljstvo. Hvala Viktoru Orbanu na divnom… »

Sastanak sa orbanom: Vučić razgovarao sa mađarskim premijerom

Večernje novosti 23.09.2021
Foto: Instagram Vučić boravi u Mađarskoj, gde je učestvovao na Četvrtom demografskom samitu "Porodica: ključ održivosti". A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)… »

Vučić: Ponosan na srpsko - mađarsko prijateljstvo

Dnevnik 23.09.2021
BUDIMPEŠTA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Mađarskoj, zahavlio je na gostoprimstvu mađarskom premijeru Viktoru Orbanu. "Ponosan na srpsko - mađarsko prijateljstvo. Hvala Orbanu na divnom gostoprimstvu", napisao je Vučić… »

"Ponosan na srpsko-mađarsko prijateljstvo" FOTO

B92 23.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je mađarskom premijeru Viktoru Orbanu na gostoprimstvu. "Ponosan na srpsko-mađarsko prijateljstvo. Hvala Viktoru Orbanu na divnom gostoprimstvu", napisao je on na profilu na Instagramu. Podsetimo, Vučić… »

Vučić sa Janšom: Predsednik se u Budimpešti sastao sa slovenačkim premijerom

Večernje novosti 23.09.2021
Foto: Instagram Predsednik Srbije sastao se odvojeno sa predsednikom Vlade Republike Slovenije Janezom Janšom. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)… »

Vučić: Kad Mađari igraju fudbal ili vaterpolo, mi ćemo navijati za vas VIDEO/FOTO

B92 23.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će demografsko pitanje postati najvažnije političko pitanje. Četvrti demografski skup u Budimpešti, glavno izlaganje je održao predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Varkart palati. Vučić je rekao… »

Orban na demografskom samitu: Zapad ne želi da se održi

Nova 23.09.2021
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da "dok su neke civilizacije u stanju da se reprodukuju Zapad jednostavno nije voljan da se održi". On je u govoru na Četvrtom demografskom samitu u Budimpešti, na kome se jutros prvi obratio predsednik… »

"Ponosan na srpsko - mađarsko prijateljstvo": Vučić se zahvalio Orbanu na gostoprimstvu

Večernje novosti 23.09.2021
Foto: Instagram Predsednik se zahvalio mađarskom premijeru Viktoru Orbanu na gostoprimstvu. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)… »

Vučić: Demografija je pitanje opstanka

Danas 23.09.2021
Demografija je pitanje opstanka Srbije i drugih zemalja, a uskoro će postati najvažnije političko pitanje u regionu, jer je natalitet stvar opstanka, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, u obraćanju na Četvrtom… »

Vučić u Budimpešti: Demografsko pitanje postaće uskoro najvažnije

RTV 23.09.2021
BUDIMPEŠTA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Budimpešti da će pitanje demografije uskoro postati najvažnije političko pitanje. Vučić je, na Četvrtom demografskom samitu, kazao da je u slučaju Srbije, ali i mnogih država… »

Vučić o demografiji u Budimpešti: Na društvenim mrežama više lajkova za sliku psa nego deteta

RTS 23.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je pitanje demografije pitanje opstanka Srbije i drugih zemalja i dodao da Srbija jača mere za podsticanje rađanja. Aktuelnu situaciju ilustrovao je primerom sa društvenih mreža, gde bi, kako kaže… »

Antonijević: Vlast stidljivo o učešću na „svemuškom“ skupu u Budimpešti

Danas 23.09.2021
Skup u Budimpešti naše vlasti stidljivo pokazuju domaćoj javnosti, a još stidljivije o tome govore unutar Evropske unije, van zemalja koje su učestvovale i uveličale ovaj svemuški skup o porodici, kaže za Danas pravnik Milan Antonijević… »

Vučić u budimpešti: Postoji li išta što je važnije od naše dece?

Večernje novosti 23.09.2021
Foto: AP Govor predsednika Vučića: - Moja draga prijateljica Katalin je dobro formulisala kada je rekla da je ovo pitanje opstanka u slučaju Srbije i drugih zemalja regiona - rekao je Vučić. On je naglasio da će ovo pitanje uskoro postati… »

Vučić u Budimpešti: Poboljšaćemo sve podsticaje za porodicu i decu (foto, video)

Blic 23.09.2021
Pitanje demografije je pitanje opstanka Srbije i drugih zemalja u regionu, ono će uskoro postati najvažnije političko pitanje, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Budimpešti, gde učestvuje na skupu posvećenom demografiji. On je tom… »

Vučić na samitu u Budimpešti: Demografija je pitanje opstanka

N1 Info 23.09.2021
Demografija je pitanje opstanka Srbije i drugih zemalja, a uskoro će postati najvažnije političko pitanje u regionu, jer je natalitet stvar opstanka, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, u obraćanju na Četvrtom demografskom… »

Vučić: Demografsko pitanje postaće uskoro najvažnije

Slobodna Evropa 23.09.2021
Pitanje demografije uskoro će postati najvažnije političko pitanje, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak, 23. septembra, u Budimpešti. Vučić je u glavnom gradu Mađarske na Četvrtom demografskom samitu kazao da je u slučaju… »

Predsednik glavni govornik na samitu: Postalo je nepristojno pričati o deci, više lajkova dobije slika s ljubimcem nego sa…

Kurir 23.09.2021
Predsednik Srbije kao glavni govornik govorio je o preživljavanju regiona i merama koja je Srbija uvela za povećanje nataliteta. BUDIMPEŠTA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Mađarskoj, gde učestvuje na Četvrtom demografskom samitu u… »

Vučić: Demografsko pitanje postaće uskoro najvažnije

Dnevnik 23.09.2021
BUDIMPEŠTA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Budimpešti da će pitanje demografije uskoro postati najvažnije političko pitanje. Vučić je, u na Četvrtom demografskom samitu, koga je mađarska ministarka za porodicu Katalin… »

Vučić: Demografsko pitanje postaće uskoro najvažnije

Nova 23.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Budimpešti da će pitanje demografije uskoro postati najvažnije političko pitanje. Vučić je, u na Četvrtom demografskom samitu, koga je mađarska ministarka za porodicu Katalin Novak… »

Vučić na večeri kod Orbana

Danas 23.09.2021
Premijer Mađarske Viktor Orban priredio je večeru uoči sutrašnjeg otvaranja Četvrtog demografskog samita koji se održava u Budimpešti, a među zvanicama je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Večeri prisustvuju i član Predsedništva Bosne i… »

Vučić na večeri sa učesnicima Četvrtog demografskog samita u Budimpešti (foto)

Blic 22.09.2021
Predsednik Aleksandar Vučić boravi u Mađarskoj gde će učestvuje na Četvrtom demografskom samitu. Premijer Mađarske Viktor Orban organizovao je večeru za učesnike Četvrtog demografskog samita u Budimpešti, a večeri prisutvuje i predsednik… »

Prisustvuje i predsednik Vučić: Mađarski premijer organizovao večeru za učesnike Četvrtog demografskog samita u…

Večernje novosti 22.09.2021
Foto: Instagram/ buducnostsrbijeav Na večeri sa Orbanom su, između ostalih, i premijer Slovenije Janez Janša, češki premijer Andrej Babiš, kao i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik. Objava koju deli Aleksandar Vučić… »

Vesti dana »

Srbija i Rusija grade Centar za nuklearne tehnologije

Al Jazeera pre 2 satajoš 12 povezanih

Mural sa likom Ratka Mladića nakratko bio prekrečen

N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane

Još 47 novozaraženih

Patak online pre 4 satijoš 9 povezanih