Повезане вести

Јокић о одлуци да не игра за Србију: Опет бих урадио исто

Јокић о одлуци да не игра за Србију: Опет бих урадио исто

Политика 23.09.2021
ДЕНВЕР – „Донео сам одлуку, била она добра или лоша, држим се ње. Опет бих исто урадио”, изјавио је српски кошаркаш Никола Јокић на молбу америчких новинара да прокоментарише одлуку да не игра за Србију минулог лета. Србија без… »
Јокићеве речи о Србији изазвале нови револт, навијачи спомињу Ђоковића и Рађу

Јокићеве речи о Србији изазвале нови револт, навијачи спомињу Ђоковића и Рађу

Нова 23.09.2021
Никола Јокић изазвао је велико огорчење навијача и љубитеља кошарке у Србији због изјаве у Денверу да би опет одбио да игра за Србију. На првом медијском окупљању у Нагитсима, МВП НБА лиге говорио је о одлуци да не игра за… »
Јокић још једном о неигрању за Србију: Донео сам одлуку била она добра или лоша!

Јокић још једном о неигрању за Србију: Донео сам одлуку била она добра или лоша!

Вечерње новости 22.09.2021
ФОТО: Н. Параушић Најкориснији играч НБА лиге је још једном био упитан за одлуку коју је донео летос, да не наступи за репрезентацију у квалификацијама за Олимпијске игре. - Донео сам одлуку, била она добра или лоша, држаћу се… »
"Стиже ми беба, то је врхунац живота": Огласио се Никола Јокић и проговорио о неигрању за Србију: "опет бих то урадио, држим…

"Стиже ми беба, то је врхунац живота": Огласио се Никола Јокић и проговорио о неигрању за Србију: "опет бих то урадио, држим…

Спортал блиц 22.09.2021
, актуелни МВП НБА лиге, у првом обраћању пред почетак нове сезоне говорио је о многим темама. Очекивано врло брзо се издвојио одговор о разлогу због ког није играо за Србију. Српски центар је због умора одлучио да прескочи… »

Вести дана »