Povezane vesti
Ispovest Snajperove bivše devojke: Tukao me dok nije video da ću se onesvestiti
Nova 23.09.2021
"Bio je besan. Obratio mi se rečima: “Nećeš ti nigde, kraj je kad ja kažem”. Bila sam uplašena, sve me je bolelo od udaraca... Usta nisam osećala...", rekla je U. J. iz Novog Sada koju je pre nekoliko dana oteo, a potom pretukao Slobodan Milutinović… »
Rekao je: "Nećeš ti nigde, kraj je kad ja kažem" Ispovest Novosađanke koju je oteo i pretukao sloba Snajper: "Pustio me je tek…
Blic 23.09.2021
Bio je besan. Obratio mi se rečima: “Nećeš ti nigde, kraj je kad ja kažem”. Bila sam uplašena, sve me je bolelo od udaraca... Usta nisam osećala... Ovako za "Blic" počinje svoju ispovest U. J. iz Novog Sada koju je pre nekoliko dana oteo, a potom… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za ponedeljak, 21. septembar: Umereno oblačno i svežije, ujutru kratkotrajna kiša
Serbian News Media pre 4 satijoš 28 povezanih
Studentska lista nastavila biciklističku turu "Čuvari Ustava" i predstavljanje plana
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih
Izbori u dve savezne države u Nemačkoj: AfD ispred SPD u Meklenburgu-Zapadnoj Pomeraniji, Levica pobedila u Berlinu
Newsmax Balkans pre 1 minutjoš 53 povezane
Minut ćutanja i cveće za ubijene pse: Protest građana ispred pečenjare u Mladenovcu
Pravo u centar pre 2 sata
Penzionerima još jedna isplata pre povećanja penzije: Evo kada novac leže na račun
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih