Povezane vesti
Ispovest Snajperove bivše devojke: Tukao me dok nije video da ću se onesvestiti
Nova 23.09.2021
"Bio je besan. Obratio mi se rečima: “Nećeš ti nigde, kraj je kad ja kažem”. Bila sam uplašena, sve me je bolelo od udaraca... Usta nisam osećala...", rekla je U. J. iz Novog Sada koju je pre nekoliko dana oteo, a potom pretukao Slobodan Milutinović… »
Rekao je: "Nećeš ti nigde, kraj je kad ja kažem" Ispovest Novosađanke koju je oteo i pretukao sloba Snajper: "Pustio me je tek…
Blic 23.09.2021
Bio je besan. Obratio mi se rečima: “Nećeš ti nigde, kraj je kad ja kažem”. Bila sam uplašena, sve me je bolelo od udaraca... Usta nisam osećala... Ovako za "Blic" počinje svoju ispovest U. J. iz Novog Sada koju je pre nekoliko dana oteo, a potom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 4 satijoš 3 povezane

Demonstranti ispred kuće premijera Đure Macuta, brata Ane Brnabić i direktora JKP "Gradska čistoća" Marka Popadića (Foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana