Povezane vesti
Ispovest Snajperove bivše devojke: Tukao me dok nije video da ću se onesvestiti
Nova 23.09.2021
"Bio je besan. Obratio mi se rečima: “Nećeš ti nigde, kraj je kad ja kažem”. Bila sam uplašena, sve me je bolelo od udaraca... Usta nisam osećala...", rekla je U. J. iz Novog Sada koju je pre nekoliko dana oteo, a potom pretukao Slobodan Milutinović… »
Rekao je: "Nećeš ti nigde, kraj je kad ja kažem" Ispovest Novosađanke koju je oteo i pretukao sloba Snajper: "Pustio me je tek…
Blic 23.09.2021
Bio je besan. Obratio mi se rečima: “Nećeš ti nigde, kraj je kad ja kažem”. Bila sam uplašena, sve me je bolelo od udaraca... Usta nisam osećala... Ovako za "Blic" počinje svoju ispovest U. J. iz Novog Sada koju je pre nekoliko dana oteo, a potom… »
Vesti dana »

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Er Kanada obustavlja letove: Štrajk više od 10.000 stjuardesa izazvao globalni haos
Blic pre 2 satajoš 1 povezana