Povezane vesti
Uplakani brat preminule gej prostituke: Srećko nije zaslužio ovako da umre, a njegov partner nije došao ni da mu sveću zapali…
Kurir 23.09.2021
Porodica pokojnog Srećka Vasića za Kurir je ispirčala da je on u petak čekao D. P. ispred CZ i da su potom zajedno došli u selo u kuću u kojoj je kasnije preminuo. Da podsetimo, Vasić je u ponedeljak umro u kući svog partnera D.P. - Srećko nam se žalio… »
Komšije o mladiću koji je umro u kući partnera: Srećko je bio fin prema svima!
Kurir 23.09.2021
Obdukcija tela pokojnog Srećka Vasića koji se bavio gej prostitucijom, a koji je preminuo u ponedeljak u kući svog partnera D.P. u Stojniku kod Sopota još nije završena, a meštani ovog sela vidno su potreseni tužnim vestima. O pokojnom Vasiću svi meštani… »
Misterija: Gej prostitutka nađen mrtav u kući partnera-robijaša
Kurir 23.09.2021
Srećko Vasić (37) preminuo je prekjuče u kući svog partnera D. P. u selu Stojnik kod Sopota, a na telu nesrećnog muškarca primećene su sumnjive povrede! Telo pokojnog Srećka pronađeno je na krevetu u lokvi krvi i telesnih tečnosti, a kako smo nezvanično… »
Misteriozna smrt gej muškarca: Pronađen mrtav u krevetu partnera, otac sumnja da ga je on ubio: "Čekao ga je da izađe iz…
Blic 22.09.2021
Moj sin je bio s D. u vezi pet godina. On ga je maltretirao, terao na prostituciju, tukao je i mene i njegovu majku, pretio da će baciti bombu na našu kuću! U petak je moj sin otišao da ga sačeka iz zatvora, a u nedelju su mi javili da je mrtav. Ja… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 60 povezanih

Računica pokazala: Za osnovne potrebe u Srbiji potrebna plata od 150.670 dinara
Morava info pre 1 satjoš 38 povezanih

(Uznemirujuće): Ovo je trenutak kada je Trampov saradnik upucan u vrat: Krv šiklja na sve strane, ljudi beže u panici (video)
Blic pre 55 minutajoš 127 povezanih

Škaljarac uhapšen u Parizu, sumnjiči se za ubistvo pripadnika Kavačkog klana
Radio 021 pre 45 minutajoš 22 povezane

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 40 minutajoš 19 povezanih