Povezane vesti
Hvala što si mi zamenio oca NA neki način; Obećavam da ću čuvati Janu i Minu! Brunerov TV sin se dirljivim rečima…
Prva 23.09.2021
Glumac Nenad Nenadović napustio nas je sinoć u 57. godini. Poslednje dane proveo je u kovid bolnici u Batajnici, gde je preminuo od posledica korona virusa. Ova vest pogodila je glumačku scenu širom regiona, pa se mnoge kolege od jutros pozdravljaju… »
"Dok ste sinoć gledali Brunerove scene, Neša je tad od nas odlazio": Milica Milša u suzama o Nenadoviću
Telegraf 23.09.2021
- Poručila bih mu da i dalje nosi svoj osmeh sa sobom gde god da ide, jer on širi radost. Sigurna sam da je u raju sa nekim ljudima koje voli. A mi ga volimo odavde i vidimo se. Nadam se da nas njegov osmeh čeka tamo - rekla je Milica, ne mogavši da… »
Čuvena Šojićeva eksencija mu se pridružila na nebu: Gutović i Nenadović ponovo mogu u lov
Telegraf 23.09.2021
Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu uveče od posledica korona virusa u bolnici u Batajnici. Glumca Nenada Nenadovića (57), koji je sinoć preminuo od posledica korona virusa u kovid bolnici u Batajnici pamtićemo ga i po ulozi ambasdadora u… »
Idem ulicom i izvinjavam se, ljudi mi kažu: "Moja baba te mrzi". Pamtićemo Nenadovića kao ozloglašenog Brunera
Telegraf 23.09.2021
Glumac je preminuo sinoć od posledica korona virusa. Glumac Nenad Nenadović, preminuo je sinoć u kovid bolnici u Batajnici. Umetnik, kog je publika upoznala još dok je bio dete, ostaće možda najupamćeniji po jednoj od svojih poslednjih uloga. Kao… »
Vesti dana »
(BLOG) Skupština Srbije usvojila budžet za 2025. godinu, izglasane sve tačke dnevnog reda
N1 Info pre 24 minutajoš 67 povezanih
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih
POSKUPLJUJE POREZ NA IMOVINU U BEOGRADU: Od Nove godine stižu uvećani računi! Više ćemo plaćati i za garaže i poslovni prostor
Kurir pre 35 minutajoš 30 povezanih
Kos: Realne šanse da nekoliko zemalja narednih godina pristupi EU, nadam se da će Srbija biti među njima
NIN pre 46 minutajoš 30 povezanih
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 3 satajoš 21 povezana