Повезане вести

Тенис је постао игра нерава за милијардере, Ђоковић има 500.000.000 у банци и каже да је под стресом?

Тенис је постао игра нерава за милијардере, Ђоковић има 500.000.000 у банци и каже да је под стресом?

Моззарт спорт 23.09.2021
“Ја од награде за освајање Ролан Гароса нисам могао да купим ни станчић“, каже Никола Пјетранђели, члан тениске Куће славних. Све до слома у полуфиналу Олимпијских игара свет је био принуђен да пише хвалоспеве и диви се игри… »
Новак има 500 милиона долара и одигра онако финале! Италијан љут: Какав бре стрес, Роџер је најбољи од њих тројице!

Новак има 500 милиона долара и одигра онако финале! Италијан љут: Какав бре стрес, Роџер је најбољи од њих тројице!

Мондо 23.09.2021
Никола Пјатранђели љут на Новака Ђоковића. Никола Пјатранђели љут на Новака Ђоковића. Није Новак Ђоковић успео да стигне до календарског гренд слема и 21. гренд слем титуле. У финалу УС опена га је у Њујорку зауставио Данил… »
Легендарни тенисер жестоко напао Новака: Ђоковић има 500 милиона и одигра онако финале! Ја ни мали стан нисам могао да купим

Легендарни тенисер жестоко напао Новака: Ђоковић има 500 милиона и одигра онако финале! Ја ни мали стан нисам могао да купим

Вечерње новости 23.09.2021
ФОТО: Тањуг Италијан је искористио прилику и да прозове Новака Ђоковића, који је недавно изгубио финале Ју-Ес опена од Данила Медведева. Пјетранђелија жестоко боли величина награда које су биле некада и данас. – Ја сам волео да… »
Да ли је Новак ово заслужио? Италијан није бирао речи

Да ли је Новак ово заслужио? Италијан није бирао речи

Спортске.нет 23.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изазвао је бурну реакцију некадашњег италијанског играча Николе Пјентрађелија, који му очигледно није опростио игру против Данила Медведева у финалу УС опена. Ђоковић је пре 10-ак дана имао… »
„Новак има 500 милиона у банци и игра под стресом? Шалите се?“

„Новак има 500 милиона у банци и игра под стресом? Шалите се?“

Нова 23.09.2021
Времешни 88-годишњи Никола Пјетранђели, легендарни италијански тенисер, познат је по провокативним изјавама, сада је једну имао на рачун Новака Ђоковића. Боли Пјетранђелија што је расподела новца у тенису данас другачија него у… »
„Пре је било другачије! Новак има 500 милиона, а онда одигра нервозно финале?!“

„Пре је било другачије! Новак има 500 милиона, а онда одигра нервозно финале?!“

Н1 Инфо 23.09.2021
Некадашњи италијански тенисер Никола Пјетранђели последњи је у низу легенди овог спорта које су коментарисале наступ Новака Ђоковића на УС опену и финале у којем није успео да освоји „календарски слем“ јер га је поразио Рус… »

Вести дана »