Повезане вести
Новица о пропуштеној шанси да ради са Жоцом: Жао ми је, нисам могао више
Нова 23.09.2021
Новица Величковић недавно је у "Београдској Арени" имао спектакуларан опроштај од играчке каријере који му је приредио Партизан у мечу са Ефесом. Тим поводом и шпанска „Марка“ је разговарала са кошаркашем који је три године… »
Новица за Марку: О поређењима са Малдинијем, каријери, Жељку, Реалу, Ласу, будућности српске кошарке...
Моззарт спорт 23.09.2021
Величковић верује да Србија има играче за доминацију европском кошарком у наредних пет до 10 година. Одлазак у пензију Новице Величковића и емотиван опроштај пред пуном Ареном у мечу против европског првака Ефеса је одјекнуо и до… »
Величковић резимира: Да није било повреда, могао сам да урадим велике ствари
Н1 Инфо 23.09.2021
Некадашњи српски репрезентативац и дугогодишњи капитен Партизана Новица Величковић опростио се од активног играња кошарке на спектакуларан начин на утакмици Партизана и Анадолу Ефеса, а за шпанску „Марку“ говорио је о томе… »
Вести дана »
Трамп: Хамас мора да врати тела преминулих талаца, или ће се суочити са последицама
РТВ пре 47 минутајош 1 повезана
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Стравична саобраћајна несрећа на новом Београду: Троје погинулих у судару два аутомобила први снимак са лица места
Курир пре 2 сатајош 5 повезаних