Povezane vesti
Najčešći odgovor Evropljana o novom hladnom ratu – ne tiče me se
N1 Info 23.09.2021
Novo istraživanje pokazalo je da većina Evropljana misli da su SAD u novom hladnom ratu sa Kinom i Rusijom, ali i da ih se to ne tiče, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE) pisanje svetskih medija. Istovremeno, Evropljani misle da je verovatnije da će… »
Najčešći odgovor Evropljana o novom hladnom ratu - ne tiče me se
Radio 021 23.09.2021
Novo istraživanje pokazalo je da većina Evropljana misli da su SAD u novom hladnom ratu sa Kinom i Rusijom, ali i da ih se to ne tiče. Istovremeno, kako Radio slobodna Evropa prenosi pisanje svetskih medija, Evropljani misle da je verovatnije da će… »
'Ne tiče me se' - Najčešći odgovor Evropljana na pitanja o novom hladnom ratu
Slobodna Evropa 23.09.2021
Novo istraživanje pokazalo je da većina Evropljana misli da su Sjedinjene Američke Države u novom hladnom ratu s Kinom i Rusijom, ali i da ih se to ne tiče. Istovremeno, Evropljani misle da je verovatnije da će institucije Evropske unije biti uključene u… »
Vesti dana »
„Dnevnik” saznaje: Pritvor zbog pokušaja ubistva u Ratkovu osumnjičeni za pucnjavu izneo odbranu u somborskom tužilaštvu u krvavom obračunu u pekari teško povređen muškarac
Dnevnik pre 12 minutajoš 43 povezane
Đilas: Oliver Ivanović će se pamtiti kao žrtva političkog nasilja koje nije kažnjeno
N1 Info pre 4 satijoš 24 povezane
Filmska potera u Novom Sadu: Muškarac u "fiatu" bežao od policije kroz ceo grad, uhvaćen tek kada je uradio ovo (foto, video)
Blic pre 57 minutajoš 64 povezane
Manojlović: Oliver Ivanović je prva žrtva Briselskog sporazuma, odgovornost Beograda, Prištine i međunarodne zajednice
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih