Povezane vesti
Najčešći odgovor Evropljana o novom hladnom ratu – ne tiče me se
N1 Info 23.09.2021
Novo istraživanje pokazalo je da većina Evropljana misli da su SAD u novom hladnom ratu sa Kinom i Rusijom, ali i da ih se to ne tiče, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE) pisanje svetskih medija. Istovremeno, Evropljani misle da je verovatnije da će… »
Najčešći odgovor Evropljana o novom hladnom ratu - ne tiče me se
Radio 021 23.09.2021
Novo istraživanje pokazalo je da većina Evropljana misli da su SAD u novom hladnom ratu sa Kinom i Rusijom, ali i da ih se to ne tiče. Istovremeno, kako Radio slobodna Evropa prenosi pisanje svetskih medija, Evropljani misle da je verovatnije da će… »
'Ne tiče me se' - Najčešći odgovor Evropljana na pitanja o novom hladnom ratu
Slobodna Evropa 23.09.2021
Novo istraživanje pokazalo je da većina Evropljana misli da su Sjedinjene Američke Države u novom hladnom ratu s Kinom i Rusijom, ali i da ih se to ne tiče. Istovremeno, Evropljani misle da je verovatnije da će institucije Evropske unije biti uključene u… »
Vesti dana »
Tužna slika ispred čačanske bolnice: Porodica, prijatelji i građani se okupili i traže odgovore - zašto malene Eme više nema (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 35 povezanih
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 4 satijoš 44 povezane
Žakelj posle poraza od Zvezde: Trener Podgoričana zna šta je prelomilo utakmicu...
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Veliki uspeh policije! posle 2,5 meseca pronašli napadača na novinare u sred bela dana na 2,5 metra od njih! Veliki uspeh policije!
Volim Zrenjanin pre 9 satijoš 9 povezanih