Povezane vesti
Najčešći odgovor Evropljana o novom hladnom ratu – ne tiče me se
N1 Info 23.09.2021
Novo istraživanje pokazalo je da većina Evropljana misli da su SAD u novom hladnom ratu sa Kinom i Rusijom, ali i da ih se to ne tiče, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE) pisanje svetskih medija. Istovremeno, Evropljani misle da je verovatnije da će… »
Najčešći odgovor Evropljana o novom hladnom ratu - ne tiče me se
Radio 021 23.09.2021
Novo istraživanje pokazalo je da većina Evropljana misli da su SAD u novom hladnom ratu sa Kinom i Rusijom, ali i da ih se to ne tiče. Istovremeno, kako Radio slobodna Evropa prenosi pisanje svetskih medija, Evropljani misle da je verovatnije da će… »
'Ne tiče me se' - Najčešći odgovor Evropljana na pitanja o novom hladnom ratu
Slobodna Evropa 23.09.2021
Novo istraživanje pokazalo je da većina Evropljana misli da su Sjedinjene Američke Države u novom hladnom ratu s Kinom i Rusijom, ali i da ih se to ne tiče. Istovremeno, Evropljani misle da je verovatnije da će institucije Evropske unije biti uključene u… »
Vesti dana »

Putin i Tramp nešto kriju Ključni deo dogovora na Aljasci nije predstavljen svetskoj javnosti, tvrdi analitičar
Alo pre 53 minutajoš 28 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 12 povezanih

SRCE: Prijava protiv policijskog komandanta zbog zlostavljanja studentkinje i pretnji silovanjem
Bujanovačke pre 1 satjoš 24 povezane

Nikezić: Infrastruktura železnice potvrdila da se ploča u stanici Beograd Centar u Prokopu "kreće"
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz pad temperature
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 41 povezana