Povezane vesti
Batak ponovo trener Radničkog, imenovan i novi sportski direktor
Nova 23.09.2021
Fudbalski stručnjak Radoslav Batak novi je trener Radničkog iz Niša, potvrdio je klub. „Prošli put smo ostavili dobar trag u Radničkom i to mi je bio motiv da se vratim. Situacija u kojoj preuzimam Radnički je teška, ali mi je to dodatni motiv… »
Nišlije predstavile novog trenera: Batak se vratio na ‘Čair’ – ‘Situacija je teška, ali je to motiv za mene’
Hot sport 23.09.2021
Fudbalski klub Radnički je na poziciju šefa stručnog štaba imenovao batak Radoslava Bataka, dok je novi sportski direktor Aleksandar Jovanović. Uprava Radničkog je u želji da napravi dobru sinergiju u klubu i obezbedi povratak na pobedničke staze… »
Zvanično - Imenovan novi-stari trener Radničkog
Sportske.net 23.09.2021
Kao što smo već najavili, fudbalski stručnjak Radoslav Batak novi je trener Radničkog iz Niša, potvrdio je danas taj klub. Batak je već vodio Radnički prošle godine, a na "Čairu" će zameniti Rada Kokovića, koji je je otišao posle svega… »
Promene u Nišu: Radnički rešava pitanje trenera i sportskog direktora, dobro poznata lica na ‘Čairu’
Hot sport 23.09.2021
Fudbalski klub Radnički iz Niša na startu nove sezone nikako da pronađe odgovarajuće rešenje na poziciji šefa stručnog štaba. Od početka leta na „Čairu“ su promenjena čak trojica trenera. Pripreme sa timom je započeo Nenad Lalatović, koji… »
Tandem za spas Radničkog, bivši trener i kapiten na "Čairu"?
Sportske.net 23.09.2021
Fudbalski klub Radnički iz Niša na putu je da angažuje četvrtog trenera ove sezone, a prema informacijama koje donosi Sportski žurnal, na klupu superligaša sa "Čaira" vratiće se Radoslav Batak. Nekadašnji fudbaler je već vodio Radnički prošle… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počeo drugi dan blokade Mosta slobode u Novom Sadu, u 15 časova plenum s građanima: I radnici „Apoteka Beograd“ na ulicama, blokada 4 mosta u Nišu
Nova pre 16 minutajoš 28 povezanih
REAKCIJE - Lebron besan, navijači ljuti, a Luka i dalje ćuti!
Sportske.net pre 2 satajoš 48 povezanih