Повезане вести
Батак поново тренер Радничког, именован и нови спортски директор
Нова 23.09.2021
Фудбалски стручњак Радослав Батак нови је тренер Радничког из Ниша, потврдио је клуб. „Прошли пут смо оставили добар траг у Радничком и то ми је био мотив да се вратим. Ситуација у којој преузимам Раднички је тешка, али ми је то… »
Нишлије представиле новог тренера: Батак се вратио на ‘Чаир’ – ‘Ситуација је тешка, али је то мотив за мене’
Хот спорт 23.09.2021
Фудбалски клуб Раднички је на позицију шефа стручног штаба именовао батак Радослава Батака, док је нови спортски директор Александар Јовановић. Управа Радничког је у жељи да направи добру синергију у клубу и обезбеди повратак на… »
Званично - Именован нови-стари тренер Радничког
Спортске.нет 23.09.2021
Као што смо већ најавили, фудбалски стручњак Радослав Батак нови је тренер Радничког из Ниша, потврдио је данас тај клуб. Батак је већ водио Раднички прошле године, а на "Чаиру" ће заменити Рада Коковића, који је је отишао после… »
Промене у Нишу: Раднички решава питање тренера и спортског директора, добро позната лица на ‘Чаиру’
Хот спорт 23.09.2021
Фудбалски клуб Раднички из Ниша на старту нове сезоне никако да пронађе одговарајуће решење на позицији шефа стручног штаба. Од почетка лета на „Чаиру“ су промењена чак тројица тренера. Припреме са тимом је започео Ненад… »
Тандем за спас Радничког, бивши тренер и капитен на "Чаиру"?
Спортске.нет 23.09.2021
Фудбалски клуб Раднички из Ниша на путу је да ангажује четвртог тренера ове сезоне, а према информацијама које доноси Спортски журнал, на клупу суперлигаша са "Чаира" вратиће се Радослав Батак. Некадашњи фудбалер је већ водио… »
Вести дана »

Петогодишње дете из Србије повређено на летовању у Грчкој – сумња се на ујед вука
РТС пре 3 минутајош 18 повезаних

Протест у Београду Удружења за заштиту животиња против нацрта закона
Бета пре 28 минутајош 12 повезаних