Povezane vesti
Lalat nikako da ''probudi'' svoje napadače!
Sportske.net 23.09.2021
Temperamentni srpski stručnjak Nenad Lalatović je ovog leta napustio srpski fudbal, posle primamljive ponude saudijskog Al Batina, a do sada je ovu ekipu vodio u šest prvenstvenih mečeva. Najnoviji je odigran večeras, u kom je Al Batin kao gost poražen… »
Milošević: Ja sam tvrdoglavi Bosanac
Danas 23.09.2021
Preuzeo je letos ljubljansku Olimpiju u okolnostima kada ekipa nije bila formirana, a finansijski kapacitet bio takav da je prostor za manevar na tržištu igrača bio veoma mali. Vremenom, nakon loših rezultata, Olimpija je uspela da zaređa sa pobedama i… »
Savo Milošević: Nisam vam rekao da smo potpisali Karima Benzemu! Ja sam tvrdoglavi Bosanac...
Mozzart sport 23.09.2021
Srpski strateg naveo Partizan i Maribor kao negativne primere klubova koji često menjaju trenere. Nije dobro počeo Savo Milošević karijeru na klupi ljubljanske Olimpije ali stvari u poslednje vreme dolaze na svoje mesto. Posle serije loših rezultata na… »
Vesti dana »

Novosadski aktivista dobio zabranu prilaska zaposlenoj na Informeru
Cenzolovka pre 28 minutajoš 54 povezane

Kanadska vlada razočarana Trampovom odlukom da uvede carine od 35 odsto
N1 Info pre 13 minutajoš 48 povezanih

Dan žalosti u Kijevu: U napadima poginulo 28 osoba, među njima i troje dece
N1 Info pre 48 minutajoš 28 povezanih

Od danas velika promena u srpskim prodavnicama: Ovi proizvodi će morati da imaju posebnu ambalažu i da budu izloženi odvojeno, moguće i novčane kazne
Kurir pre 23 minutajoš 19 povezanih

Jovan Milošević izveo potez lepši od het-trika: Jednim trzajem izbacio celu odbranu Ukrajinaca
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih