Повезане вести

Ана Брнабић у Њујорку – разговори на маргини пред обраћање Генералној скупштини УН

Ана Брнабић у Њујорку – разговори на маргини пред обраћање Генералној скупштини УН

РТС 23.09.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић започела је састанке са званичницима из Европе и Америке у Њујорку, уочи сутрашњег обраћања пред Генералном скупштином Уједињених нација. Било је речи о европским интеграцијама, билатералним… »
Брнабић: Много ћемо изгубити ако наседнемо на провокације Приштине

Брнабић: Много ћемо изгубити ако наседнемо на провокације Приштине

РТВ 23.09.2021
ЊУЈОРК - Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас у Њујорку да је Србија много тога постигла у претходном периоду и да зато не сме да наседа на провокације Приштине, али и да мора позвати све партнере да реагују како… »
Премијерка на генералној скупштини УН говориће и о КиМ: Приштина жели да нас испровоцира, не смемо да наседнемо на провокације…

Премијерка на генералној скупштини УН говориће и о КиМ: Приштина жели да нас испровоцира, не смемо да наседнемо на провокације…

Курир 23.09.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић говориће сутра на заседању Генералне скупштине Уједињених нација. Она је најавила да ће се, осим ковида, који ће бити главна тема заседања, у свом обраћању осврнути на актуелну ситуацију на… »
Ана Брнабић са премијером Белгије: "Одличан састанак - посебно сам скренула пажњу на континуирано, деструктивно понашање…

Ана Брнабић са премијером Белгије: "Одличан састанак - посебно сам скренула пажњу на континуирано, деструктивно понашање…

Вечерње новости 23.09.2021
Фото: Инстаграм - Одличан састанак са Александер де Кроо , где смо констатовали добре билатералне односе две земље. Упознала сам свог белгијског колегу са свим помацима које је Србија направила у процесу европских интеграција… »

Вести дана »