Povezane vesti
"Ako ne budem imao para kopaću kanale": Tomović: "Ne ulazim u Zadrugu 5, mi se sudimo", a evo šta ima da kaže o Ivani i Ša
Blic 23.09.2021
Vladimir Tomović, nekadašnji zadrugar, veoma je blizak sa Ivanom Aleksić, bivšom ženom Nenada Aleksića Ša, ali o odnosu sa njom izbegava da priča. - Preko glave mi je više, bukvalno samo što iz fižidera ne iskačemo Ivana i ja. To je tema o kojoj ne želim… »
Na sudu s pinkom zbog "pokušaja samoubistva"?! Tomović o milionskoj tužbi koju je dobio nakon izbacivanja iz Zadruge
Mondo 23.09.2021
Nekadašnji učesnik Zadruge nekoliko puta je diskvalifikovan iz rijalitija. Nekadašnji učesnik Zadruge nekoliko puta je diskvalifikovan iz rijalitija Vladimir Tomović jedan je od bivših takmičara rijalitija o čijem se potencijalnom ulasku u petu sezonu… »
Vladimir Tomović NEĆE u Zadrugu, pre bi KOPAO KANALE! Potvrdio Stanijine reči!
Svet & Skandal 23.09.2021
Vladimir Tomović neće u Zadrugu i ističe da će pre kopati kanale nego da uđe u rijaliti. Jedan je od bivših zadrugara o čijem se potencijalnom ulasku u petu sezonu Zadruge najviše pričalo otkrio je sve detalje o tome. Uz to, Tomović je potvrdio Stanijine… »
Kopaću kanale, ali ne ulazim u Zadrugu! Tomović bez dlake na jeziku o rijalitiju, Ivani, Staniji i Ša, sve mu je Preko glave!…
Kurir 23.09.2021
Vladimir Tomović jedan je od bivših zadrugara o čijem se potencijalnom ulasku u petu sezonu Zadruge najviše priča, a on je sada istakao da će pre kopati kanale nego da uđe u Zadrugu. "Zabranio" si pitanja o Ivani Aleksić, zašto? - Preko glave mi je više… »
Vesti dana »

UŽIVO Protesti podrške novopazarskim studentima širom Srbije: Policija koristila biber sprej protiv demonstranata u Novom Sadu, sukobi Žandarmerije i građana u Kraljevu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Izrael reagovao na britanski ultimatum: Starmer razbesneo Netanjahua: "Šteti naporima da se postigne primirje"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Pripremite kišobrane: Prema najavi RHMZ tokom noći kiša stiže u ove delove Srbije
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Univerzitet u Beogradu: Broj prijavljenih na konkurs za studije veći od broja slobodnih mesta
Danas pre 50 minutajoš 2 povezane