Повезане вести

Вучић забринут због пребијања косовских Срба, питање за ЕУ и САД до када ћемо трпети насиље

Вучић забринут због пребијања косовских Срба, питање за ЕУ и САД до када ћемо трпети насиље

РТС 23.09.2021
Председник Србије Александар Вучић изразио је забринутост због пребијања косовских Срба и рекао да уколико постоји Бриселски споразум, очекује да се што пре почне са формирањем Заједнице српских општина. Председник Србије… »
Вучић: Верујем у храброст нашег народа, нећемо дозволити прогон

Вучић: Верујем у храброст нашег народа, нећемо дозволити прогон

Дневник 23.09.2021
БУДИМПЕШТА: Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је веома забринбут због пребијања Срба на прелазу Брњак, и упитао НАТО и за ЕУ зашто то дозвољавају. Рекли смо им јасно које су границе до којих ћемо трпети… »
Вучић: ЕУ и Америка знају до које ћемо границе трпети Куртијево насиље

Вучић: ЕУ и Америка знају до које ћемо границе трпети Куртијево насиље

Данас 23.09.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је забринут поводом информације да су тројицу Срба претукли припадници специјалних снага полиције Косова у близини административног прелаза Брњак. „То је питање и за НАТО и… »
Вучић: Ускоро представљање мера демографске политике

Вучић: Ускоро представљање мера демографске политике

Нова 23.09.2021
У наредних месец дана изаћемо са нашим мерама наталитетне демографске политике, најавио је данас у Будимпешти председник Србије Александар Вучић. Вучић је изразио уверење да ће грађани бити задовољни мерама које ће власти у… »
Председник Вучић из Будимпеште: Бринем за Србе на КиМ! Тепић, Ђилас и Јеремић синоним за корупцију

Председник Вучић из Будимпеште: Бринем за Србе на КиМ! Тепић, Ђилас и Јеремић синоним за корупцију

Курир 23.09.2021
Председник Србије, Александар Вучић, налази се у Будимпешти, иначе у посети Мађарској где је данас одржао главно излагање на демографском самиту у Будимпешти. Вучић је рекао да је важно да урадимо све што можемо да подигнемо… »
Председник Вучић: Мађарска важан партнер Србије, битни разговори у Будимпешти

Председник Вучић: Мађарска важан партнер Србије, битни разговори у Будимпешти

Вечерње новости 23.09.2021
Фото: Принтскрин - Имао сам добре разговоре са Пенсом, разговарали смо о глобалним питањима. За нас је од посебног значаја разговор са чешким премијером Андрејем Бабишем, са Орбаном, Јаншом, Додиком. Разговарали смо о свим… »
Вучић из Будимпеште: Забринут сам због пребијања Срба, верујем у храброст народа – погром се неће догодити(видео)

Вучић из Будимпеште: Забринут сам због пребијања Срба, верујем у храброст народа – погром се неће догодити(видео)

Вечерње новости 23.09.2021
Фото: Принтскрин Вучић је рекао да је важно да урадимо све што можемо да подигнемо наталитет у Србиј - Без обзира на стопу морталитета, добрим наталитетом побеђујете све - рекао је Вучић и додао да ће мере бити представљење у… »
Вучић: Забринут сам…

Вучић: Забринут сам…

Вести онлине 23.09.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Будимпешти поводом инцидента у близини Брњака да је “забринут због пребијања Срба, али и да је то питање за НАТО и ЕУ зашто до дозвољавају”. – Јасно смо поставили границе докле… »

Вести дана »