Povezane vesti

Koju potrebu imate da lažete?! Žarko Jokanović brutalno odbrusio antivakserima posle smrti prijatelja Nenada Nenadovića

Koju potrebu imate da lažete?! Žarko Jokanović brutalno odbrusio antivakserima posle smrti prijatelja Nenada Nenadovića

Kurir 23.09.2021
Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu, u 57. godini života, u Beogradu. On je nedavno oboleo od korona virusa i lečen je u bolnici u Batajnici, a tokom jučerašnjeg dana izgubio je bitku sa ovom bolešću. Nakon ove tužne vesti, kolege su se… »
Hvala ti što si mi zamenio oca! Glumac se potresnim rečima oprostio od Nenada Nenadovića - Ovo sam zaboravio da ti kažem

Hvala ti što si mi zamenio oca! Glumac se potresnim rečima oprostio od Nenada Nenadovića - Ovo sam zaboravio da ti kažem

Mondo 23.09.2021
Arsenije Tubić skrhan zbog smrti "oca" iz serije. Arsenije Tubić skrhan zbog smrti "oca" iz serije. Glumac Nenad Nenadović umro je u 57. godini od posledica korona virusa. On je nedavno oboleo od opakog korona virusa i lečen je u bolnici u Batajnici… »
Žarko Jokanović: Nenad Nenadović nije bio vakcinisan

Žarko Jokanović: Nenad Nenadović nije bio vakcinisan

Danas 23.09.2021
Povodom vesti o smrti glumca Nenada Nenadovića i dezinformacija o njegovoj vakciniaciji koje su se na društvenim mrežama pojavile, oglasio se i pisac i scenarista Žarko Jokanović putem svog Fejsbuk profila, a za dnevni list Danas dodaje da je… »

Vesti dana »