Povezane vesti
Rijana posle 5 godina izdaje novi album! Otkrila sve detalje: Eksperimentisala sam, muzika je kao moda!
Kurir 23.09.2021
U novom razgovoru za medije, Rijana navodi da "eksperimentiše" sa svojim novim, devetim studijskim albumom. Tvrdi da će njena nova muzika zvučati potpuno drugačije od svega što je do sada objavila. - Ne možete ni da pretpostavite kako će zvučati moj novi… »
Šta Rijana kaže na pitanje o novom albumu i pesmama
Nova 23.09.2021
U novom razgovoru za medije, Rijana navodi da "eksperimentiše" sa svojim novim, devetim studijskim albumom. Tvrdi da će njena nova muzika zvučati potpuno drugačije od svega što je do sada objavila. „Ne možete ni da pretpostavite kako će zvučati moj novi… »
Vesti dana »
Danas pretežno sunčano, vetrovito i prijatnije vreme, najviše do 32 stepena
RTV pre 18 minutajoš 14 povezanih
Prvi favorit za osvajanje US Opena izbacio tenisera kog Đoković ne pamti po dobrom
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih
Putin sa Vitkofom i Kušnerom: Moskvi odgovara saradnja sa Vašingtonom, Ukrajina smanjila napade
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih
Užasna nesreća na putu Novi Pazar - Raška: Jedan poginuo, više povređenih, vozilo stalo zbog kvara a onda se u njega silovito zakucalo drugo
Kurir pre 23 minutajoš 8 povezanih
Elita 10 zvanično počela! Ovo je spisak svih 55 učesnika koji su se uselili u Belu kuću
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih