Повезане вести
Наваљни оптужио Аппле и Гоогле да су ‘Путинови саучесници’
Ал Јазеера 23.09.2021
Опозиционар је написао да ти људи на великим екранима говоре како хоће од свијета направити боље мјесто, али унутра су само ‘лажови и лицемјери’. Затворени руски опозиционар Алексеј Наваљни оптужио је у четвртак америчке… »
Наваљни оптужио Епл и Гугл да су саучесници Путина
Нови магазин 23.09.2021
Затворени руски опозиционар Алексеј Наваљни оптужио је данас америчке технолошке компанија Епл и Гугл да су у дослуху са Владимиром Путином, пошто су, на захтев руских власти, повукле његову апликацију посвећену руским… »
Наваљни оптужио Аппле и Гоогле да су Путинови саучесници
Н1 Инфо 23.09.2021
Затворени руски опозиционар Алексеј Наваљни оптужио је америчке технолошке компаније Аппле и Гоогле да су у дослуху са Владимиром Путином, пошто су, на захтев руских власти, повукле његову апликацију посвећену руским изборима… »
Наваљни оптужио Аппле и Гоогле да су у дослуху са Путином
Нова 23.09.2021
Затворени руски опозиционар Алексеј Наваљни оптужио је америчке технолошке компаније Аппле и Гоогле да су у дослуху са Владимиром Путином, пошто су, на захтев руских власти, повукле његову апликацију посвећену руским изборима… »
Вести дана »
Полицијски мајор Катарина Петровић: Не желим да живим уплашена као миш, нећу одустати од свог посла
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
(Фото) Стјуардеса чудом преживела несрећу у авиону смрти! Одлетела заједно са седиштем 100 метара: "Имала је анђела чувара!"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео) "Видела сам белу светлост која ме је будила" Оља Карлеуша о борби за живот и тешкој дијагнози: "Победила сам болест и наставила да уживам у животу са својом породицом"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане
(ВИДЕО) Мајами: Звереву маратон против Чилића, Синер експресан
Спорт клуб пре 29 минутајош 2 повезане