Povezane vesti
Navaljni optužio Apple i Google da su ‘Putinovi saučesnici’
Al Jazeera 23.09.2021
Opozicionar je napisao da ti ljudi na velikim ekranima govore kako hoće od svijeta napraviti bolje mjesto, ali unutra su samo ‘lažovi i licemjeri’. Zatvoreni ruski opozicionar Aleksej Navaljni optužio je u četvrtak američke tehnološke kompanija Apple i… »
Navaljni optužio Epl i Gugl da su saučesnici Putina
Novi magazin 23.09.2021
Zatvoreni ruski opozicionar Aleksej Navaljni optužio je danas američke tehnološke kompanija Epl i Gugl da su u dosluhu sa Vladimirom Putinom, pošto su, na zahtev ruskih vlasti, povukle njegovu aplikaciju posvećenu ruskim izborima. "Ako me nešto… »
Navaljni optužio Apple i Google da su Putinovi saučesnici
N1 Info 23.09.2021
Zatvoreni ruski opozicionar Aleksej Navaljni optužio je američke tehnološke kompanije Apple i Google da su u dosluhu sa Vladimirom Putinom, pošto su, na zahtev ruskih vlasti, povukle njegovu aplikaciju posvećenu ruskim izborima. „Ako me nešto iznenadilo… »
Navaljni optužio Apple i Google da su u dosluhu sa Putinom
Nova 23.09.2021
Zatvoreni ruski opozicionar Aleksej Navaljni optužio je američke tehnološke kompanije Apple i Google da su u dosluhu sa Vladimirom Putinom, pošto su, na zahtev ruskih vlasti, povukle njegovu aplikaciju posvećenu ruskim izborima. „Ako me nešto iznenadilo… »
Vesti dana »
Industrijska proizvodnja u Srbiji u martu 6,4% veća u odnosu na godinu ranije
Ekapija pre 53 minutajoš 27 povezanih
Otac branio sina (16), pa zario mladiću nož u grudi: Saslušan osumnjičeni iz Zemun polja, evo kako se branio u tužilaštvu!
Kurir pre 8 minutajoš 32 povezane
Severna Makedonija pala za tri mesta na Globalnom indeksu slobode štampe
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih
"Ono što je usledilo nakon klasične otmice, jasno pokazuje novu realnost u Srbiji": Oglasili se Studenti u blokadi o napadu na aktiviste Zbora Rakovice
Nova pre 43 minutajoš 7 povezanih
Međunarodna agencija za energiju: Najveća energetska kriza u istoriji zbog sukoba SAD i Irana
Nova ekonomija pre 48 minutajoš 50 povezanih