Повезане вести
Брнабић: У УН ћу говорити и о Косову, важно је да нас свет чује
Н1 Инфо 23.09.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да ће се њен говор на Генералној скупштини Уједињених нација базирати на борби против ковида и опоравак након вируса, али да ће говорити и о ситуацији и на Косову и Метохији. „Мислим да… »
Брнабић: Говор у УН базираћу на борби против ковида и ситуацији на Косову
Нова 23.09.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да ће се њен говор на Генералној скупштини Уједињених нација базирати на борби против ковида и опоравак након вируса, али да ће говорити и о ситуацији и на Косову и Метохији. „Мислим да… »
Вести дана »

Посланици ЕП захтевају право грађана на мирне протесте, слободне изборе и отворену истрагу трагедије у Новом Саду
Бизнис.рс пре 4 сатијош 30 повезаних

Студенти из Новог Пазара пишу за Данас: Где год да смо стали, чекала нас је добродошлица — и подсећање зашто ходамо
Данас пре 2 сатајош 27 повезаних

Усвојене измене и допуне Закона о планирању и изградњи и државном премеру и катастру, скупље судске таксе, посебни поступци ради реализације Експа...
РТВ пре 7 сатијош 46 повезаних

Ђурић: Мислим да има доста симпатија и слуха за Србију у новој америчкој администрацији
Н1 Инфо пре 35 минутајош 34 повезане

Уживо Хиљаде мртвих; Украјинци напредују, заробљено 50 руских војника ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 97 повезаних