Povezane vesti

Policija: Napadač u Tenesiju ubio jednu osobu, ranio 12, izvršio samoubistvo

Glas Amerike 24.09.2021
KOLIERVIL, TENESI — U pucnjavi u prodavnici prehrambenih proizvoda u Tenesiju jedna osoba je poginula, a 12 je povređeno u četvrtak popodne, a napadač je naknadno pronađen mrtav od rane koju je očigledno sam sebi naneo u prodavnici istočno od… »

Napadač u Tenesiju ubio jednu osobu, ranio 12 i izvršio samoubistvo

Novi magazin 24.09.2021
U pucnjavi u prodavnici prehrambenih proizvoda u američkoj državi Tenesi jedna osoba je poginula i 12 je povređeno, saopštile su lokalne vlasti, prenosi Glas Amerike (VOA). Napadač je naknadno pronađen mrtav od rane koju je očigledno sam sebi naneo… »

SAD: Napadač u supermarketu ubio jednu osobu, 12 ranio

Slobodna Evropa 24.09.2021
Jedna osoba je ubijena, dok je 12 ranjeno u masovnoj pucnjavi u supermarketu Kroger u američkoj saveznoj državi Tennessee, potvrdila je policija. Napad se dogodio u četvrtak poslijepodne 23. septembra u Colliervilleu, udaljenom 56 kilometara istočno… »

Jedna osoba ubijena, a 14 ranjeno u pucnjavi u Tenesiju

N1 Info 24.09.2021
Jedna osoba je ubijena, a 14 ih je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u četvrtak u gradu Koliervilu, nedaleko od Memfisa u američkoj saveznoj državi Tenesi, javio je CNN. Najmanje četiri osobe su teško ranjene, a napadač je, prema navodima… »

Jedna osoba ubijena, najmanje 12 ranjeno u pucnjavi u supermarektu u Memfisu (VIDEO)

Danas 24.09.2021
Jedna osoba je poginula, a najmanje 12 je ranjeno u masovnoj pucnjavi u supermarketu u Memfisu, objavio je Dejli mejli. Dejli mejli prenosi da su vlasti saopštile da je ubica potom izvršio samoubistvo. Pucnjava se dogodila u predgrađu istočno od… »

Pucnjava u supermarketu: Najmanje 13 osoba ranjeno u Memfisu, jedan mrtav, zaposleni se od pomahnitalog napadača krili u…

Blic 23.09.2021
Najmanje 13 osoba je povređeno, a jedna je izgubila život u pucnjavi koja se dogodila danas u supermarketu u Memfisu u američkoj saveznoj državi Tenesi. Kako piše Dejli mejl, nekoliko kupaca se tokom pucnjave sakrilo u zamrzivače. Napadač je nakon… »

Pucnjava u supermarketu: Najmanje 13 osoba ranjeno u Memfisu, mnogi teško povređeni, policija ubila napadača! (video)

Večernje novosti 23.09.2021
Foto: Depositphotos Kako prenose američki mediji, najmanje 13 osoba je ranjeno. Ekipe Hitne pomoći trenutno se nalaze na terenu. Ispred supermarketa su i dva helikoptera. Policijski zvaničnik je saopštio da je su mnogi teško povređeni i da je… »

Vesti dana »