Повезане вести
Срела сам ћерку попа који ми је силовао унуку: Морала је да ме услужи, то јој је посао! Бака Регина још има кошмаре
Курир 24.09.2021
Учесница Задруге Викторија Митровић потресла је читаву јавност када се у ријалитију сазнало да ју је силовао свештеник у цркви када је имала 12 година. Она кроз сузе испричала своју трауму, а сада је њена бака Регина кроз бол… »
Тата нас одведе на базен, а онда са швалерком оде на секс: Језива исповест силоване учеснице Задруге!
Мондо 24.09.2021
Након сазнања које је Миа Јовановић изнела о тешком детињству и силовању кроз које је прошла са само дванаест година. Укућани су коментарисали њено излагање. Након сазнања које је Миа Јовановић изнела о тешком детињству и… »
Отац ми је само спонзор Након исповести о језивом силовању, Миа отворила душу и проговорила о мрачним тајнама својих богатих…
Ало 24.09.2021
Ове њене речи изазвале су опречне реакције код појединих задругара. Након сазнања које је Миа Јовановић изнела о тешком детињству и силовању кроз које је прошла са само дванаест година. Укућани су коментарисали њено… »
Вести дана »
Министарка Ђедовић Хандановић: „Држава развија механизам да из државних резерви надомести деривате у случају проблема са НИС-ом“
Сербиан Невс Медиа пре 34 минутајош 29 повезаних
Директор Нафтне индустрије Србије каже да још постоји шанса за лиценцу САД
Слободна Европа пре 3 сатајош 24 повезане
Укинута пресуда Дијани Хркаловић: Апелациони суд наложио поновно суђење
Данас пре 3 сатајош 16 повезаних
Да ли ће глобални мегадил уздрмати и тржиште медијског садржаја у Србији?
Каматица пре 3 сатајош 35 повезаних
Нове цене горива у Србији: евродизел појефтинио, бензин остао исти
Наслови.аи пре 4 сатијош 37 повезаних