Povezane vesti
Crkva mora da se brani od Mila
Vesti online 24.09.2021
Predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću nije smetala podrška Crkve i mnogo je puta razgovarao i tražio razgovor sa mitropolitom Amfilohijem, izjavio je mitropolit crnogrsko-primorski Joanikije. On je rekao da Crkva mora da se brani, ako se politika na… »
Mitropolit Joanikije: Đukanoviću nije smetala podrška crkve
Pravda 24.09.2021
Predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću nije smetala podrška crkve i mnogo je puta razgovarao i tražio razgovor sa mitropolitom Amfilohijem, izjavio je mitropolit crnogrsko-primorski Joanikije. U emisiji “Argumenti” na RTCG, on je sinoć rekao da… »
Joanikije: Ðukanoviću nije smetala podrška crkve
Vesti online 24.09.2021
Predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću nije smetala podrška crkve i mnogo je puta razgovarao i tražio razgovor sa mitropolitom Amfilohijem, izjavio je mitropolit crnogrsko-primorski Joanikije. U emisiji “Argumenti” na RTCG, on je sinoć rekao da… »
Mitropolit joanikije: "Mi smo učinili sve da ne dođe do bratskog krvoprolića"
Večernje novosti 23.09.2021
Foto: Printskrin/RTCG - Mi smo učinili sve da ne dođe do bratskog krvoprolića - naveo je on gostujući u emisiji Argumenti na RTCG. Naveo je i da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović mnogo puta prekršio Ustav. - Moja prva dužnost je da… »
Vesti dana »
Ovaj prevoz neće biti besplatan od 1. januara? Grad doneo važnu odluku, ali ove linije će se ipak naplaćivati
Mondo pre 5 satijoš 29 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Novi magazin pre 12 satijoš 6 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo visokopozicioniranog ruskog generala
Al Jazeera pre 7 satijoš 23 povezane