Povezane vesti
Crkva mora da se brani od Mila
Vesti online 24.09.2021
Predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću nije smetala podrška Crkve i mnogo je puta razgovarao i tražio razgovor sa mitropolitom Amfilohijem, izjavio je mitropolit crnogrsko-primorski Joanikije. On je rekao da Crkva mora da se brani, ako se politika na… »
Mitropolit Joanikije: Đukanoviću nije smetala podrška crkve
Pravda 24.09.2021
Predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću nije smetala podrška crkve i mnogo je puta razgovarao i tražio razgovor sa mitropolitom Amfilohijem, izjavio je mitropolit crnogrsko-primorski Joanikije. U emisiji “Argumenti” na RTCG, on je sinoć rekao da crkva mora… »
Joanikije: Ðukanoviću nije smetala podrška crkve
Vesti online 24.09.2021
Predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću nije smetala podrška crkve i mnogo je puta razgovarao i tražio razgovor sa mitropolitom Amfilohijem, izjavio je mitropolit crnogrsko-primorski Joanikije. U emisiji “Argumenti” na RTCG, on je sinoć rekao da crkva mora… »
Mitropolit joanikije: "Mi smo učinili sve da ne dođe do bratskog krvoprolića"
Večernje novosti 23.09.2021
Foto: Printskrin/RTCG - Mi smo učinili sve da ne dođe do bratskog krvoprolića - naveo je on gostujući u emisiji Argumenti na RTCG. Naveo je i da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović mnogo puta prekršio Ustav. - Moja prva dužnost je da pripovjedam Sveto… »
Vesti dana »

Sutra paklena vrućina u Srbiji! Objavljeno do koliko će ići živa u termometru
Telegraf pre 40 minutajoš 39 povezanih

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
BBC News pre 55 minutajoš 32 povezane

Mediji: Palestina pozvala Trampa da interveniše zbog planova Izraela
Sputnik pre 1 satjoš 39 povezanih

Tužilaštvo u Prištini zatražilo šest meseci zatvora za pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

U izradi je zakon o dobrobiti životinja – pošteda od bola, stresa, straha i patnje
Jugmedia pre 1 satjoš 12 povezanih