Povezane vesti
Imala sam privilegiju da te zovem tata! Oproštaj ćerke Nenada Nenadovića slama srca - "Laku noć najsjajnija zvezdo"
Mondo 24.09.2021
Mina Nenadović se oprostila od svog oca Nanada Nenadovića. Mina Nenadović se oprostila od svog oca Nanada Nenadovića. Glumac Nenad Neša Nenadović preminuo je u 57. godini, u kovid bolnici u Batajnici. On je nedavno oboleo od koronavirusa i lečen je… »
Imala sam privilegiju da te zovem tata, laku noć moja najsjajnija zvezdo: Ćerka Nenada Nenadovića se oprostila potresnom…
Kurir 24.09.2021
Vest da je čuveni glumac Nenad Nenadović preminuo od posledica korona virusa je sve ostavila u šoku. Tokom proteklih dana, prijatelji i poštovaoci Nenandovog lika i dela su se opraštali od njega putem društvenih mreža. Bol kroz koji porodica Nenada… »
Poznat datum sahrane nenada nenadovića: Glumac će počivati u Aleji zaslužnih građana
Mondo 24.09.2021
Glumac Nenad Nenadović napustio nas je nakon teške borbe s kovidom u 57. godini. Glumac Nenad Nenadović napustio nas je nakon teške borbe s kovidom u 57. godini Glumac Nenad Neša Nenadović preminuo je u 57. godini, u kovid bolnici u Batajnici. On je… »
Poznat datum sahrane nenada nenadovića: Glumac će počivati u Aleji zaslužnih građana
Kurir 24.09.2021
Večiti dečak glumačke scene Nenad Neša Nenadović otišao je u sredu tiho u 57. godini, dok se na televiziji emitovala serija "Igra sudbine", u kojoj je igrao kriminalca Brunera. On je nedavno oboleo od koronavirusa i lečen je u bolnici u Batajnici… »
Vlalukin: Minut ćutanja za Nenada na početku snimanja
Nova 24.09.2021
Prvi put mi se dogodilo da smo snimanje počeli minutom ćutanja, u čast Nenada Nenadovića, kaže za Nova.rs glumac Miloš Vlalukin nakon odlaska kolege i prijatelja. Glumac Nenad Nenadović preminuo je prekjuče u 57. godini od posledica koronavirusa u… »
Odlazak nasmejanog dečaka Nenada Nenadovića
Danas 24.09.2021
Jako me je potresla vest o iznenadnoj smrti dragog Neše – kaže za Danas Dragan Bjelogrlić, povodom odlaska glumca Nenada Nenadovića koji je preminuo juče, u 57. godini života od posledica korona virusa. „Počeli smo zajedno u filmu Boško Buha… »
Koju potrebu imate da lažete? Žarko Jokanović odbrusio antivakserima koji se bave smrću glumca Nenada Nenadovića (foto
Večernje novosti 23.09.2021
Foto: Arhiva "Novosti" On je nedavno oboleo od korona virusa i lečen je u bolnici u Batajnici, a tokom jučerašnjeg dana izgubio je bitku sa ovom bolešću. Nakon ove tužne vesti, kolege su se opraštale od glumca, a na veliku žalost, postojao i mali… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Naprednjaci sačuvali Đurića: Guranje sa policijom i tajno glasanje
Radio 021 pre 16 minutajoš 50 povezanih
Tužilaštvo o nesreći u Novom Sadu: Do sada saslušano četvoro, danas ispitivanje još pet svedoka
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Pao deo plafona na Železničkoj stanici u Ćupriji, nije bilo povređenih
Euronews pre 51 minutajoš 14 povezanih
Izraelski udari širom Gaze, stradalo 12 osoba; IDF: Ubijeni članovi Hamasa koji su učestvovali u napadu 7. oktobra
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih