Povezane vesti
BIRODI predložio niz mera za uspostavljanje vladavine prave i izborni proces
Novi magazin 24.09.2021
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) predložio je danas niz mera koje bi trebalo da očuvaju i uspostave vladavinu prava u Srbiji i poštovanje zakona i integritet institucija i profesija koje su uključene u izborni proces. Između ostalog, BIRODI je… »
BIRODI objavio „higijenske mere“ za zakonit izborni proces
Nova 24.09.2021
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) objavio je "higijenske mere", koje treba da očuvaju i uspostave vladavinu prava i poštovanje zakona, odnosno integritet institucija i profesija koje su posredno ili neposredno uključene i bitne za integritet… »
BIRODI objavio „higijenske mere“ bitne za integritet izbornog procesa
Danas 24.09.2021
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) objavio je danas „higijenske mere“, koje treba da očuvaju i uspostave vladavinu prava i poštovanje zakona, odnosno integritet institucija i profesija koje su posredno ili neposredno uključene i bitne za integritet… »
Vesti dana »
Kakva nas zima čeka? RHMZ objavio prve prognoze: U oktobru i letnji dani i mraz, evo kada nas očekuje prvi sneg
Mondo pre 30 minutajoš 21 povezana
Tramp u vazduhoplovnoj bazi dočekao kineskog predsednika Sija na početku njegove zvanične posete SAD
Nova pre 25 minutajoš 19 povezanih
Vučić u UN: Hrvatska ponosna na svoju nacističku prošlost, ne može da nam drži pridike
Radio 021 pre 20 minutajoš 17 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 10 minutajoš 13 povezanih
Sud zadao udarac Trampovoj administraciji: Poništena odluka o zabrani ulaska medijima u Belu kuću
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih