Povezane vesti
Reagovanje srpskih zvaničnika na pretnje Vučiću - Mihajlović: Vidojković je sam sebi antireklama
Dnevnik 24.09.2021
Srpski zvaničnici reagovali su na nove pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. Potpredsednica vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović reagovala je danas na uvrede Marka Vidojkovića na račun predsednika Srbije… »
UNS osudio, NUNS razume neprimereno ponašanje Vidojkovića
Dnevnik 24.09.2021
BEOGRAD: Dva novinarska UNS i NUNS nemaju zajedničko stav o uvredama i pskovkama koje je autora podkasta Nove S "Dobar, loš, zao" Marko Vidojković uputio predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, NUNSa Željko Bodrožić to vide kao benigan slučaj, dok… »
Stefanović: Vidojković pretio Vučiću
Danas 24.09.2021
Najgore uličarske psovke i pretnje koje je Marko Vidojković uputio predsedniku Aleksandru Vučiću nisu nikakav njegov napad besa, a kamoli sloboda izražavanja već poslednji korak pred fizički napad na šefa države i njegovu porodicu, ocenio je… »
Ministar Stefanović o psovanju majke predsedniku: Đilas preko Vidojkovića otvoreno fizički preti predsedniku Vučiću
Kurir 24.09.2021
BEOGRAD - Najgore uličarske psovke i pretnje koje je Marko Vidojković uputio predsedniku Aleksandru Vučiću nisu nikakav njegov napad besa, a kamoli sloboda izražavanja. One su poslednji korak pred fizički napad na šefa države i njegovu porodicu… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 6 satijoš 6 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 7 satijoš 2 povezane