Повезане вести
"Знам да ће због ових речи желети да ме ударе!" Рус "покопао" Федерера и Надала: Роџер ми је пре неколико година рекао да би…
Спортал блиц 24.09.2021
Чувени , руски тенисер који је у једној фази каријере био одмах иза и , сумња да управо њих двојица могу успешно да се врате на терен. Швајцарца уз године мучи и колено због ког је трипут оперисан, док Шпанац има дегенеративну… »
Речи руске легенде о Роџеру и Рафи ће разбеснети навијаче: Желеће да ме ударе
Нова 24.09.2021
Легендарни руски тенисер Николај Давиденко који је на врхунцу своје каријере био одмах иза Федерера и Надала, сумња у њихов успешан повратак на терен. Федерера поред година мучи и колено због којег је три пута ишао на… »
Давиденко отписао Надала и Федерера: Не могу више да добијају мечеве од пет сетова
Моззарт спорт 24.09.2021
„Бар не против јаких противника“, каже Украјинац. Нада се још Роџер Федерер да није дао своју завршну реч на тениском терену. Мада, није му ишло ни пре ове повреде, сада ће бити још теже... Рафаел Надал признаје да му сат… »
Вести дана »

Европски парламент усвојио Резолуцију о Србији; Вичек: Једнострана без чињеничног стања
РТВ пре 4 сатијош 30 повезаних

Усвојен Закон "коначно свој на своме" Грађани ће напокон моћи по најповољнијим условима да легализују непокретности
Курир пре 2 сатајош 46 повезаних

Студенти и ђаци из Зрењанина и Вршца крећу пешке за Нови Сад
Радио 021 пре 16 минутајош 27 повезаних

Све се сад видело: Русија стала у одбрану Србије и – међународног поретка
Спутник пре 2 сатајош 33 повезане