Повезане вести
Брнабић са Викторијом Нуланд: Нема смисла говорити ни о чему осим о ЗСО
Н1 Инфо 24.09.2021
Премијерка Ана Брнабић се у Њујорку састала са подсекретарком за политичка питања у Стејт департменту Викторијом Нуланд, и поручила да нема више смисла говорити ни о чему другом осим о формирању Заједнице српских општина. „Ја… »
“Била сам јасна, Србија очекује примену Бриселског споразума”
Вести онлине 24.09.2021
Премијерка Ана Брнабић, која се у Њујорку састала са подсекретарком за политичка питања у Стејт департменту Викторијом Нуланд, рекла је да је разговору била потпуно јасна поручивши да нема више смисла говорити ни о чему другом… »
Брнабић са Нуланд: Нема смисла говорити ни о чему осим о ЗСО
Нова 24.09.2021
Премијерка Ана Брнабић се у Њујорку састала са подсекретарком за политичка питања у Стејт департменту Викторијом Нуланд, и поручила да нема више смисла говорити ни о чему другом осим о формирању Заједнице српских општина. „Ја… »
Вести дана »
(Радарски снимци) Снежна олуја вечерас тачно у ово време Нова тура снега и ледене кише сручиће се на Србију: очекујте блокаде саобраћаја и нестанак струје!
Блиц пре 2 минутајош 34 повезане
Бес у Москви након заплене танкера: “Потопите америчке бродове”
Вести онлине пре 58 минутајош 100 повезаних
Временска прогноза за четвртак, 8. јануар: Сутра ледени дан и престанак падавина
Глас Зајечара пре 1 сатјош 32 повезане
Електродистрибуција Србије: Екипе на терену санирају кварове, најтеже у селима код Лознице и Ваљева
Бета пре 4 сатијош 34 повезане