Povezane vesti
Brnabić sa Viktorijom Nuland: Nema smisla govoriti ni o čemu osim o ZSO
N1 Info 24.09.2021
Premijerka Ana Brnabić se u Njujorku sastala sa podsekretarkom za politička pitanja u Stejt departmentu Viktorijom Nuland, i poručila da nema više smisla govoriti ni o čemu drugom osim o formiranju Zajednice srpskih opština. „Ja sam bila potpuno jasna da… »
“Bila sam jasna, Srbija očekuje primenu Briselskog sporazuma”
Vesti online 24.09.2021
Premijerka Ana Brnabić, koja se u Njujorku sastala sa podsekretarkom za politička pitanja u Stejt departmentu Viktorijom Nuland, rekla je da je razgovoru bila potpuno jasna poručivši da nema više smisla govoriti ni o čemu drugom osim o punoj… »
Brnabić sa Nuland: Nema smisla govoriti ni o čemu osim o ZSO
Nova 24.09.2021
Premijerka Ana Brnabić se u Njujorku sastala sa podsekretarkom za politička pitanja u Stejt departmentu Viktorijom Nuland, i poručila da nema više smisla govoriti ni o čemu drugom osim o formiranju Zajednice srpskih opština. „Ja sam bila potpuno jasna da… »
Vesti dana »
Selektor Paragvaja Alfaro: Zadovoljan sam reakcijom svojih igrača
Radio sto plus pre 16 minutajoš 24 povezane
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 2 satajoš 10 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 4 satijoš 1 povezana