Povezane vesti

Otac povređene devojčice: Autobus je udario dete, mislio sam da sam je izgubio

Otac povređene devojčice: Autobus je udario dete, mislio sam da sam je izgubio

Nova 25.09.2021
Otac devojčice koja juče povređena, kad je vozač autobusa na liniji 45 uleteo u dečje igralište, oglasio se na društvenoj mreži Tviter, opisujući kako je doživeo jučerašnju saobraćajnu nesreću. „Autobus mi je danas udario dete jer je uleteo, pazi sad… »
"Autobus se prvo nakrivio, mislio sam da ćemo se: Prevrnuti!" Tinejdžer sa drugaricom pokušavao da izbavi putnike iz autobusa…

"Autobus se prvo nakrivio, mislio sam da ćemo se: Prevrnuti!" Tinejdžer sa drugaricom pokušavao da izbavi putnike iz autobusa…

Blic 25.09.2021
"Uplašio se, vozač je izašao kroz prozor, a on je pokušavao da pronađe čekić da slomi staklo da oni mogu da izađu, pomagala mu je drugarica, jedna devojčica je vrištala... Rukama je uspeo da razgrne vrata da izađu." Petnaestogodišnji Boško Dražić nalazio… »
Novi snimak nesreće na dečjem igralištu u Zemunu

Novi snimak nesreće na dečjem igralištu u Zemunu

Nova 25.09.2021
Snimak kamere za video nadzor iz drugog ugla, autobus juri niz ulicu ka igralištu punom dece. Nova.rs je došla u posed snimka kamere za video nadzor na kome se, iz drugog ugla, vidi kako autobus sa linije 45, juri niz ulicu i uleće na dečje igralište u… »
"Treći put se ovo dešava.: Treći!" u Zemunu još vlada šok zbog stravične nesreće na igralištu: "Devojčica se pela na tobogan i…

"Treći put se ovo dešava.: Treći!" u Zemunu još vlada šok zbog stravične nesreće na igralištu: "Devojčica se pela na tobogan i…

Blic 25.09.2021
Treći put se dešava, treći put! Ovo očigledno nije mesto za dečije igralište! - ovako je jutros, dan nakon jezive nesreće koja se dogodila kada je autobus uleteo u dečji park u Krajiškoj ulici u Zemunu, prokomentarisao jedan od meštana. U nesreći je juče… »
Masakr na igralištu u Zemunu već jednom izbegnut, decu umalo ubila 15ica

Masakr na igralištu u Zemunu već jednom izbegnut, decu umalo ubila 15ica

Nova 25.09.2021
Građani Zemuna još uvek su u šoku od nesreće koja se juče popodne dogodila, kada je gradski autobus u punoj brzini izleteo s puta i pokosio dečje igralište, na kom je teško povređeno dvoje mališana. Oni kažu da je bilo samo pitanje dana kada će se nešto… »
Troše se milijarde na loše autobuse

Troše se milijarde na loše autobuse

Danas 25.09.2021
Četvoro dece i dve starije osobe povređene su kada je u petak popodne autobus privatnog prevoznika Unakop, koji je saobraćao na liniji 45, uleteo u dečije igralište u Zemunu i udario u parkirane automobile. Kako je nezvanično saznao RTS, niko od… »
Dan posle nesreće U Zemunu: Dečiji smeh se opet čuje u parkiću u koji je juče uleteo autobus (foto / video)

Dan posle nesreće U Zemunu: Dečiji smeh se opet čuje u parkiću u koji je juče uleteo autobus (foto / video)

Večernje novosti 25.09.2021
Foto: M. Anđela Roditelji nemaju decu gde drugde da odvedu iako su u šoku posle onoga što se juče dogodilo. Podsetimo, gradski autobus sa linije 45 uleteo je juče u Krajiškoj ulici u Zemunu u dečje igralište, povredivši pritom četvoro dece. Foto: Фото… »
Ispovest oca devojčice (2) povređene u Zemunu: Gledao sam kako mi autobus udara dete, mislio sam da sam je izgubio

Ispovest oca devojčice (2) povređene u Zemunu: Gledao sam kako mi autobus udara dete, mislio sam da sam je izgubio

Mondo 25.09.2021
Nesreća se dogodila u Krajiškoj ulici u Zemunu. Nesreća se dogodila u Krajiškoj ulici u Zemunu. Muškarac, koji se predstavio kao otac devojčice povređene u udesu u Zemunu, kada je vozač autobusa na liniji 45 uleteo u dečji park usred bela dana, objavio… »
"Mislio sam da sam je izgubio, autobus mi je udario dete": Otac devojčice povređene u nesreći u Zemunu

"Mislio sam da sam je izgubio, autobus mi je udario dete": Otac devojčice povređene u nesreći u Zemunu

Telegraf 25.09.2021
Vozilo je uletelo u dečije igralište, a tom prilikom je povređeno nekoliko mališana. Gradski autobus sa linije 45 uleteo je u petak u dečije igralište u Zemunu, u Krajiškoj ulici, a tom prilikom povređeno je nekoliko dece. Na društvenoj mreži Tviter… »

Vesti dana »