Povezane vesti

Kurti izneo optužbe na račun ministra Vulina

Politika 25.09.2021
PRIŠTINA - Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izneo je danas niz optužbi na račun ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina koji je prethodno kritikovao Kurtija zbog trenutne situacije na severu KiM, Kurti je… »

Kurti izneo optužbe na račun ministra Vulina

B92 25.09.2021
Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izneo je danas niz optužbi na račun ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina. Kurti je izjavio da Vulin pripada zvanicnicima koji su, kako tvrdi, smatrali da bivši predsednik SRJ… »

Vulin otkrio šokantne detalje: Zapadne tajne službe planirale krvoproliće na ulicama Beograda jasno je šta rade

Kurir 25.09.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima prema odluci predsednika Aleksandra Vučića povučen kako bi se izbeglo krvoproliće i sukobi na ulicama Beograda. - Zakon je odličan i potreban… »

Ministar Vulin: Zašto u slučaju Todosijevića nevladine organizacije ne brane pravo čoveka da misli i govori?

Kurir 25.09.2021
BEOGRAD - Ministrar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je Srbija jasno rekla da je presuda Ivanu Todosijeviću neprihvatljiva i da ona mora da se poništi. „U pitanju je verbalni delikt. Todosijević je rekao svoje mišljenje o Račku… »

Vulin: Smetaju vam kamere u Beogradu, ali ne i „Gugl“

Nova 25.09.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima po odluci predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića povučen kako bi se izbeglo krvoproliće i sukobi na ulicama Beograd „Zakon je… »

Ministar Vulin: MUP i vojska spremni da odgovore na svaku eskalaciju, učiniće sve da do sukoba ne dođe

Večernje novosti 25.09.2021
Foto: Printskrin Elta TV - Srbija ima pravo da helikopterima nadleće svaki deo svoje teritorije do administrativne linije i to su naše redovne aktivnosti. Naravno da je sada naše interesovanje dodatno pojačano za taj prostor i da nas brine što… »

"Imamo razlog da budemo zabrinuti - za rat je potrebna jedna budala"

B92 25.09.2021
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin gostujući na TV Prva rekao je da helikopteri imaju pravo da nadleću gde god žele iznad teritorije Srbije. "Za mir je potrebno bar dvoje, a za rat je dovoljno da imate jednu budalu, a bojim se da mi… »

Vesti dana »