Povezane vesti
Kanada: Katolički biskupi se izvinili zbog zlodela nad decom
Nova 25.09.2021
Konferencija katoličkih biskupa Kanade zvanično se izvinila zbog svoje uloge u ozloglašenom sistemu školskih internata, iako su to odbijali da urade godinama, i pored pritiska javnosti. Počev od 1831. godine do 1996. godine, kanadski školski… »
"Kulturni genocid": Katolički biskupi se konačno izvinili zbog zlodela nad decom u Kanadi
Blic 25.09.2021
Konferencija katoličkih biskupa Kanade zvanično se izvinila zbog svoje uloge u ozloglašenom sistemu školskih internata, iako su to odbijali da urade godinama, i pored pritiska javnosti. Počev od 1831. godine do 1996. godine, kanadski školski… »
Vesti dana »

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 4 minutajoš 30 povezanih

Studenti i građani na blokadi Brankovog mosta odali poštu ubijenima u Duboni, Malom Orašju i Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"
Insajder pre 3 minutajoš 21 povezana

Broj žrtava stravičnog požara u Domu za stare kod Barajeva narastao na 11: Još tri žene preminule u bolnici od 20. janura
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Studenti blokirali Brankov most u znak podrške prosvetnim radnicima
Bloomberg Adria pre 3 minutajoš 30 povezanih

Volc: Ne znam kako je novinar završio u Signal grupi najviših zvaničnika SAD – nemam njegov broj telefona
N1 Info pre 3 satajoš 28 povezanih