Povezane vesti
LONČAR: U Srbiji aktivna još dva virusa slična koroni, a tek očekujemo sezonski grip
Moj Novi Sad 25.09.2021
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da se broj zaražene dece menja iz sata u sat, da ima dosta pozitivnih učenika i da su, po ovom što se sada vidi, oni ozbiljni prenosioci bolesti. – Sa druge strane, pojavila su se još dva virusa koja su… »
Deca ozbiljni prenosioci bolesti, imamo i dva slična virusa
Sandžak haber 25.09.2021
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da se broj zaražene dece menja iz sata u sat, da ima dosta pozitivne školske dece i da su po ovom što se sada vidi oni ozbiljni prenosioci bolest. “Sa druge strane pojavila su se još dva virusa koja su… »
Deca ozbiljni prenosioci bolesti, imamo i dva slična virusa
RTV Novi Pazar 25.09.2021
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da se broj zaražene dece menja iz sata u sat, da ima dosta pozitivne školske dece i da su po ovom što se sada vidi oni ozbiljni prenosioci bolest. “Sa druge strane pojavila su se još dva virusa koja su… »
Vesti dana »

Američka teniserka Džesika Pegula u polufinalu turnira u Majamiju
Politika pre 1 satjoš 27 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 4 satijoš 18 povezanih