Povezane vesti

Mladić pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave

Politika 25.09.2021
NOVI SAD – Jedan mladić teško je povređen rano jutros kada je pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave, javljaju mediji. Kako navode, 23-godišnji mladić pao je sa bedema u jedan od šančeva. Hitna pomoć intervenisala je oko pola četiri ujutru, a… »

Nesreća na putu Valjevo-Šabac: Žena poginula dok je prelazila put

B92 25.09.2021
U saobraćajnoj nesreći na putu Valjevo-Šabac poginula je žena (57). Automobič marke "fiat multipla", kojim je upravljao muškarac star 50 godina iz Šapca, naletelo je na sredini puta na ženu koja je prelazila put, prenose mediji. Žena je preminula… »

Mladić pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave i zadobio višestruke prelome kičmenog stuba

RTV 25.09.2021
NOVI SAD - Mladić M.J. (23) teško je povređen rano jutros, kada je pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave u jedan od šančeva, saznaje Radio-televizija Vojvodine. Hitna pomoć intervenisala je oko pola četiri ujutru, a mladić je prebačen u Urgentni… »

Mladić pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave, teško povređen

RTS 25.09.2021
Dvadesettrogodišnji mladić teško je povređen prilikom pada sa bedema Petrovaradinske tvrđave, saznaje RTS. Hitna pomoć je intervenisala noćas u 3 sata i 26 minuta, potvrđeno je RTS-u. Mladić M. J. (1998) pao je sa bedema Petrovaradinske tvrđave… »

Mladić pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave

Dnevnik 25.09.2021
NOVI SAD: Jedan mladić teško je povređen rano jutros kada je pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave, javljaju mediji. Kako navode, 23-godišnji mladić pao je sa bedema u jedan od šančeva. Hitna pomoć intervenisala je oko pola četiri ujutru, a… »

Dvadesettrogodišnji mladić pao sa Petrovaradinske tvrđave, izvlačili ga vatrogasci

Radio 021 25.09.2021
Dvadesettrogodišnji mladić teško je povređen nakon pada tokom prethodne noći sa bedema Petrovaradinske tvrđave. Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala u 3.36 časova i zbrinula ga na licu mesta… »

Mladić zadobio višestruke prelome kičme nakon pada sa Petrovaradinske tvrđave

Novi magazin 25.09.2021
Dvadesettrogodišnji mladić teško je povređen prilikom pada sa bedema Petrovaradinske tvrđave u jedan od šančeva, preneo je danas RTS. Povređenom su dijagnostikovani višestruki prelomi kičmenog stuba. Trenutno se nalazi na Klinici za ortopedsku… »

Mladić pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave: Završio u jednom od šančeva, hitno prevezen u novosadski Urgentni

Kurir 25.09.2021
NOVI SAD - Mladić (23) rano jutros je, dvadesetak minuta posle tri časa, pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave u jedan od šančeva i kolima hitne pomoći prebačen u novosadski Urgentni centar. Kako je za Novosti potvrdio dr Zoran Krulj, PR Zavoda za… »

Mladić pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave, teško povređen

N1 Info 25.09.2021
Dvadesettrogodišnji mladić teško je povređen prilikom pada sa bedema Petrovaradinske tvrđave, objavio je RTS. Hitna pomoć je intervenisala noćas u 3 sata i 26 minuta, potvrđeno je RTS-u. Kako navodi RTS, mladić M. J. (1998) pao je sa bedema… »

Mladić pao sa zidina petrovaradina: Završio u šancu, na licu mesta vatrogasci i policija

Blic 25.09.2021
Mladić (23) pao je jutros, dvadesetak minuta posle tri časa, sa zidina Petrovaradinske tvrđave u jedan od šančeva i kolima hitne pomoći prebačen u novosadski Urgentni centar. Kako je za “Novosti” potvrdio dr Zoran Krulj, PR Zavoda za hitnu… »

Horor Na petrovaradinskoj tvrđavi: Mladić (23) pao sa zidina, hitno prebačen u Urgentni centar

Mondo 25.09.2021
Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima. Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima. Mladić (23) jutros, dvadesetak minuta posle tri časa, pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave u jedan od šančeva i kolima hitne pomoći prebačen u novosadski… »

Nesreća u Novom Sadu: Mladić pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave

B92 25.09.2021
Dvadesettrogodišnji mladić je jutros, dvadesetak minuta posle tri časa, pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave u jedan od šančeva. On je kolima hitne pomoći prebačen u novosadski Urgentni centar. Dr Zoran Krulj, PR Zavoda za hitnu medicinsku pomoć… »

Mladić pao sa Petrovaradinske tvrđave

Nova 25.09.2021
Dvesetogodišnji mladić pao je jutros, nešto posle tri sata posle ponoći, sa zidina Petrovaradinske tvrđave. Kako prenose Večernje novosti, mladić je pao sa zidina u jedan od šančeva. Ubrzo je reagovala novosadska hitna pomoć koja je mladića… »

Vesti dana »