Povezane vesti

Drobnjak: Putarine neće poskupeti

Dnevnik 25.09.2021
BEOGRAD:: Putarine neće poskupeti, izjavio je danas direktor Javnog preduzeća "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak. Drobnjak je za TV Prva rekao da se za prvih devet meseci ove godine beleži povećanje protoka saobraćaja kroz Srbiju za više od deset odsto… »

"Putarine neće poskupeti" VIDEO

B92 25.09.2021
Beograd -- Direktor JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak rekao je za TV Prva da putarine neće poskupeti. On je istakao i da za devet meseci ove godine imamo povećanje protoka saobraćaja kroz Srbiju od preko 10 odsto u odnosu na 2019. godinu. Drobnjak je… »

Drobnjak: Putarine neće poskupeti

RTV 25.09.2021
BEOGRAD - Putarine neće poskupeti, izjavio je danas direktor Javnog preduzeća "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak. Drobnjak je za TV Prva rekao da se za prvih devet meseci ove godine beleži povećanje protoka saobraćaja kroz Srbiju za više od deset odsto… »

Drobnjak: Putarine neće poskupeti

Nova 25.09.2021
Putarine neće poskupeti, izjavio je danas direktor Javnog preduzeća "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak. Drobnjak je za TV Prva rekao da se za prvih devet meseci ove godine beleži povećanje protoka saobraćaja kroz Srbiju za više od deset odsto u odnosu… »

Vesti dana »