Povezane vesti
Zmajevi dočekuju mladost: Linta debituje na klupi Voždovca!
Hot sport 25.09.2021
Ljubitelji domaćeg fudbala će imati priliku da uživaju u još jednom meču Superlige Srbije! U okviru 11. kola nacionalnog prvenstva, koje se na stadionu FK Voždovac igra u ponedeljak sa početkom u 16 časova, Zmajevima u goste dolazi ekipa Mladosti iz… »
Stankovićev odgovor Stanojeviću: Ne vidim šta se dešava iza naše veličine
Mozzart sport 25.09.2021
Trener crveno-belih govorio o zdravstvenom stanju uoči sutrašnjeg gostovanja u Novom Pazaru (15.55, TV Arena). Trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković istakao je danas da je zdravstveno stanje njegovih fudbalera mnogo bolje i rekao je da je… »
Stanojević arhivirao slučaj suma: "nikad ne pričam loše o igračima, stavljam tačku na ovu priču"
Večernje novosti 25.09.2021
FOTO: FK Partizan Stanojević je pred meč sa Spartakom rekao da su u klubu nekoliko puta progledali kroz prste fudbaleru iz Gvineje pre nego što su u petak konačno prelomili i raskinuli ugovor sa njim. - Dosta sam to komentarisao. Kažem prvo sve igraču… »
„Mladi moraju da zasluže Zvezdin dres, igraće kad budu pravili razliku“
Nova 25.09.2021
Crvena zvezda gostuje Novom Pazaru u nedelju (15.55), u 11. kolu Superlige, a trener srpskog prvaka Dejan Stanković osvrnuo se i na ulogu mladih igrača. Bonus pravilo često pravi probleme trenerima u domaćem prvenstvu. U Zvezdi je na derbiju (1:1) to bio… »
Zvezda je toliko velika da ni ne vidim šta se dešava iza: Stanković odgovorio na kritike i otkrio stanje tima!
Mondo 25.09.2021
Trener crveno-belih nije želeo da mnogo ulazi u polemiku. Trener crveno-belih nije želeo da mnogo ulazi u polemiku Crvena zvezda se vraća obavezama u Superligi. Nakon otkazanog meča protiv Voždovca usled velikog broja bolesnih igrača - i bure koja je… »
‘Toliko smo veliki, ne vidim šta se dešava iza naše veličine’: Stanković ne želi da ulazi u rasprave, trener Zvezde podelio…
Hot sport 25.09.2021
Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju od 16 časova gostovati Novom Pazaru u okviru 11. kola Superlige Srbije. Očekivanja pred ovu utakmicu izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković. – Prošli smo kroz jednu malo složeniju sitauciju što se… »
Stanković: Od Zvezdine veličine ne vidim šta se okolo dešava
Nova 25.09.2021
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 15.55 gostuju Novom Pazaru u okviru 11. kola Superlige, a trener Dejan Stanković. „Prošli smo kroz jednu malo složeniju sitauciju što se tiče zdravstvenog stanja, ali idemo ka boljem. Dosta puta sam rekao da mi je… »
Stanković se oglasio: Mi smo toliko veliki da ne mogu ni da vidim šta se dešava iza naše veličine
Večernje novosti 25.09.2021
FOTO: FK Crvena zvezda Osim o tome, govorio je i o predstojećoj utakmici protiv Novog Pazara (nedelja, 15.55). - Prošli smo kroz jednu malo složeniju situaciju što se tiče zdravstvenog stanja, ali idemo ka boljem. Dosta puta sam rekao da mi je zdravlje… »
Vesti dana »
Studenti ispred policije: Autonomija univerziteta nije poklon, za nju su se izborili oni pre nas, a na nama je da je odbranimo
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih
RHMZ upozorio: Vodostaj Save kod Šapca iznad granice redovne odbrane od poplava
Danas pre 42 minutajoš 30 povezanih
Dmitrijev predviđa najgori scenario: "Evropske benzinske pumpe mogu ostati bez goriva već 20. aprila"
B92 pre 27 minutajoš 58 povezanih
Zborovi građana Novog Sada zatražili hitnu ostavku ministra Bratine zbog pretnji studentima
Danas pre 42 minutajoš 16 povezanih